Kontor, Storgatan 36, VINGÅKER, Vingåker

  • 155 m²
  • omgående eller enligt ök.

Attraktivt belägen lokal med två större rum, pentry samt en fräsch relaxavdelning med bastu!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 155 m²
Adress Storgatan 36
Område VINGÅKER
Kommun Vingåkers kommun
Tillträde omgående eller enligt ök.
Objektsnummer 41928678

Beskrivning

Lokalytan fördelas på en relaxavdelning med omklädningsrum, bastu, 2 duschar och wc om ca 29 m². Här nere finns också ett större rum om ca 46 m² med 3 fönster och en takhöjd om ca 2,43 m som tidigare nyttjats som gym. Detta rum kan användas som kontor eller lager. Lokalen har även ett större rum om ca 80 kvm som kan nyttjas som kontor alternativt samlingsrum samt ett pentry. Det är möjligt att ta upp en entré på husets baksida så att man får en egen ingång till lokalen i markplan så att det går att komma in med rullstol. Det går också att gå in via huvudentrén till Storgatan 36 och gå ner en trappa via trapphuset.

Fastighetsägaren önskar hyra ut alla ytor som en helhet till samma hyresgäst.

Kommunikationer

Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.

Parkering

Tre platser utanför går att hyra för 150 kr/månaden + moms. Parkeringsmöjligheter även i lokalen samt på intilliggande gator.

Service

Alldeles utanför lokalen finner du Dallasgrillen samt bensinstation med biltvätt. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger den rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje är. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!

Övrigt

ÖVRIGT:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.


Karta

Bilder på lokalen