Butikslokal, Sankt Göransgatan 126, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 140 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 17 500 - 57 167 kr/mån

Möjlighet att etablera en lunchrestaurang utan överlåtelseavgift i ”Wonna Tower” - ett läkarhus i världsklass!


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal / Restaurang
Total yta 140 m²
Adress Sankt Göransgatan 126
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1920
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41942261
Områdeshyra 17 500 - 57 167 kr/mån
1 500 - 4 900 kr/m²/år

Beskrivning

Fantastisk möjlighet att utan överlåtelseavgift etablera en lunchrestaurang i ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920!

Lokalen är belägen i bv i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen har en egen utgång till en bra yta för att ställa upp några bord och skapa en mindre uteservering. Entrén till lokalen är belägen i direkt anslutning till husets huvudentré.

Planlösningen utgörs av ett stort rum med plats för sittande gäster samt ett rymligt kök med personalutrymmen bakom samt möjlighet till ca 50-70kvm lagerutrymme.

Området är mycket expansivt och det finns många som arbetar både i huset och i kringliggande kontorsfastigheter som skulle uppskatta möjligheten till att köpa fika och lättare luncher här. Lokalen har alla förutsättningar för att kunna bli en upperlig restaurang. Hyresvärden kan eventuellt även tänka sig middagsservvering. Hyresvärdens dröm är att få hit en restaurang som serverar hälsosam kost med toppkvalitet, ett koncept som även skulle uppskattas av husets hyresgäster och många besökare då detta är ett läkarhus i världsklass.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål!

Omgivning

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Service

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Skyltläge

Ja!

Närliggande företag

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Övrigt

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och lunchkoncept.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen