Kontor, Kungsportsavenyen 21, Göteborg

  • 10 m²
  • Omgående
  • 1 667 - 2 750 kr/mån


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 m²
Adress Kungsportsavenyen 21
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41878818
Områdeshyra 1 667 - 2 750 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

CONVENDUM
CONVENDUM möter upp det nya behovet av aktivitetsbaserade arbetssätt genom att utveckla och etablera moderna workspace centers i bästa affärsläge. Ett medlemskap ger tillgång till samtliga enheter och möjlighet till samverkan med andra medlemsföretag. Våra workspace centers är utrustade med den senaste tekniken samt en hög design- och servicenivå. All kringservice ingår.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i vår Cowork Office och Lounge. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga CONVENDUMs workspace centers. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.

Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med högkvalitativa, ergonomiska kontorsmöbler särskilt designade för CONVENDUM. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

Pris: från 7 950 SEK/månad.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötes- och konferensrum i olika storlekar. Vår konferenspersonal hjälper er att arrangera såväl små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert möte.

Pris: från 280 SEK/timme.

LOCATION
På Avenyn 21, mitt i Göteborgs centrum, ligger CONVENDUM. Det finns mycket goda kommunikationer i anslutning till adressen samt ett stort urval av restauranger och butiker i närheten.

BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin verksamhet, genom hög service i en representativ miljö. Som medlem på CONVENDUM har du bland annat tillgång till concierge, café, deli, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.


Karta

Bilder på lokalen