Kontor, Kronborgsgränd 7, Kista

  • 1 420 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 420 m²
Adress Kronborgsgränd 7
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41951779

Beskrivning

Ljus och luftig lokal med härligt ljus från stora fönster i två väderstreck. Flexibla innerväggar som gör det möjligt att skapa den perfekta planlösningen för just era behov. Tillgänglig omgående! Fantastiskt skyltläge mot E18 med stort antal förbipasserande dagligen!

Technopolis

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap: anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar: att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser, ladd-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt stora sociala ytor med fik och restaurang.

Kommunikationer

Belägen i attraktivt och expansivt område med närhet till goda kommunikationer. Kort promenad till tunnelbanan. Tvärbanan med ny station precis utanför entrén beräknas klart 2025.

Parkering

Ja

Övrigt

Tjänster: reception, personalrestaurang, mötesrum, catering, städ- och lokaltjänster.


Karta

Bilder på lokalen