Kontor, Järnvägsgatan 7, Centrum, Helsingborg

  • 202 m²

Nu finns en fantastisk möjlighet att etablera sig i ett historiskt kontorshus med havsutsikt och utmärkt planlösning, precis vid Helsingborg C.


Lokaltyp Kontor
Total yta 202 m²
Adress Järnvägsgatan 7
Område Centrum
Publicerad 2023-11-11
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41865776
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en fantastisk möjlighet att etablera sig i ett historiskt kontorshus med havsutsikt och utmärkt planlösning, precis vid Helsingborg C. Svea 7 ritades av den lokala arkitekten Mauritz Frohm vars arkitektur genomsyrar stora delar av Helsingborgs centrum.

Utsikt över Öresund, två entréer och rymliga rum för både kontor och konferens

Det vackert marmorerade trapphuset, som även är utrustad med hiss, leder er upp till en modern lokal med välanpassad planlösning. Här får ni rymliga konferensrum och kontorsrum med utsikt över Öresund. I mitten hittar ni ett trevligt pausrum med kök, som bjuder in till trevliga kaffestunder. Lokalen är utrustad med två entréer, varav den ena har utrymme för loungeområde där kunder och besökare kan hälsas välkomna.

Kollektivtrafik på andra sidan gatan och möjlighet att hyra parkering i ett närliggande garage

Här har ni möjlighet att hyra parkering i garaget vid Helsingborg C, som ni hittar på andra sidan vägen med sin färje-, buss- och tågstation. Pendlingsläget kan inte bli bättre.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för flera stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns restauranger och mataffär. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill du istället åka utomlands kan du ta dig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen