Kontor, Finlandsgatan 10, Kista, Stockholm

  • 398 m²

Skapa ert drömkontor utan att det behöver kosta er något extra.


Lokaltyp Kontor
Total yta 398 m²
Adress Finlandsgatan 10
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Våning 4
Objektsnummer 41943235

Beskrivning

I fastigheten finns bl.a. ett garage och vårt nybyggda gym som du som hyresgäst har fritt tillträde till.

För att lokalen ska passa ert behov, så anpassar vi den tillsammans med er innan inflyttning. I en kreativ workshop kommer vi fram till ändamålsenliga lösningar och detaljer som skapar just ert drömkontor. Det bästa av allt, detta gör vi utan att det behöver kosta er något extra.

Omgivning

I Kista Bright är känslan global, heterogen och stimulerande. När du flyttar hit hamnar du i händelsernas centrum, med grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss.

Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030).

Härifrån går även bussar mot Spånga, Mörby, Sollentuna, Vällingby & Jakobsberg.

För dig som tar cykeln till jobbet finns det cykelbanor i alla riktningar. Cykelvänlighet är något vi prioriterar och alla våra hyresgäster har tillgång till cykelparkering.

Parkering

Det finns gott om garage & parkeringsplatser i området.

Service

I Kista Bright rymmer all tänkbar service som t.ex. receptionist, caféer, restauranger och konferenstjänster. Vårt nybyggda gym finner du på Finlandsgatan 10, här erbjuds våra hyresgäster möjlighet att träna kostnadsfritt i anslutning till sitt arbete. Gymmet är utrustade med löpband, cyklar, fria vikter, träningsmaskiner och en motionssal för mindre aktiviteter i grupp.

I närområdet finns fler restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatskedjor samt Good Morning Hotell.

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som kostnadsfritt tar dig som hyresgäst till och från Kista Galleria på 5 minuter under lunchtid mellan kl. 11.00 - 13.00. I Kista Galleria hittar du 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys med bl.a. bowling & gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.


Karta

Bilder på lokalen