Kontor, Östra Hamngatan 17, Nordstaden, Göteborg

  • 16 - 120 m²
  • 2 667 - 33 000 kr/mån

Arbeta i en av de mest efterfrågade delarna av stan. Bli effektiv i ditt privata kontor hos oss! Allt du behöver ingår i priset! Du kan börja direkt … Vad väntar du på?!


Lokaltyp Kontor
Total yta 16 - 120 m²
Adress Östra Hamngatan 17
Område Nordstaden
Hiss Ja
Objektsnummer 41891833
Områdeshyra 2 667 - 33 000 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

FRAMGÅNG ANROPAR! Mer än en miljon företag arbetar redan hos oss!

Regus erbjuder ett privat kontor för dig och dina anställda, fullständigt möblerat och med den senaste tekniken, till överkomliga priser!

Du får ett privat kontor för fem eller sex personer i de viktigaste affärsområdena i stan. Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling, administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång.

Allt detta ingår i priset:

Posthantering, tillgång till administrativt stöd, kök, all utrustning och städning, affärslounge, tillgång till skrivare, skanner och kopiator, receptionist, kontorsmöbler, tillgång till mötesrum, förstklassigt internet och WiFi.

Vi har fler än 20 center i Sverige, med kontor från 5 m2 till 1000 m2 eller mer. Alla storlekar för alla budgetar.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Ta reda på mer nu!!!

Villkor:

Ett totalt utrymme på 120m2 inkluderar en gemensam kontorsplats i centrets affärslounge med kvalitetsmöbler och allmänna faciliteter som kök och reception. Priset är ungefärligt och beror på tillgång.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-%C3%96stra-hamngatan?utm_source=lokalguiden.se&utm_medium=portal

Parkering

Nej


Bilder på lokalen