Kontor, Ideongatan 1, Ideon, Lund

  • 690 m²

Zenit - ett levande kontorshus med moderna arbetsplatser där uppkoppling och avkoppling går hand i hand.


Lokaltyp Kontor
Total yta 690 m²
Adress Ideongatan 1
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41930835
Bifogade filer

Beskrivning

Ideon Science Parks nya fokuspunkt, en plats för idéer att lysa klart. Ett nav i området som inbjuder till meningsfulla pauser och intressanta möten. Allt ljus på Zenit! Här planerar vi för moderna arbetsplatser, både för mindre företag med briljanta idéer - och för giganter med de stora idéerna.

Zenit har dragningskraft för hela Ideon, med ett koncentrerat utbud av butiker, restauranger och service, en levande torgkänsla vid Ideontorget. I Zenit möts det vackra och det funktionella. Fasaden andas industriell elegans med hållbarhet som ledord: en kombination av återbrukat tegel och recirkulerad aluminium. Terrasserna och fönstersmygarna ger extra karaktär.

Här erbjuds moderna arbetsplatser med direkt tillgång till lugna balkonger som skapar balans - uppkoppling och avkoppling går hand i hand. På plan fem finner du ett kontor med fri utsikt i alla väderstreck, en egen generös balkong som går över hörnet mot söder och väster. Med några få steg når man den stora gemensamma takterrassen med utomhusarbetsplatser och utegym.

Är du nyfiken på ett levande kontorshus där ert företag kan växa och där medarbetarnas välmående är i fokus?Hör av dig till Per Clarin så berättar han mer.

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Zenit är strategiskt placerat invid Lunds spårväg och mitt i Ideon Science Park. Kommunikationerna är utmärkta. Spårvägen stannar endast 15 meter utanför entrén och Lund C ligger fem minuter bort. Därifrån når du enkelt Copenhagen Airport. Även nära anslutning till
E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum.

Service

Zenit blir ett nytt centrum på Ideon med liv och rörelse dygnets alla timmar. Det nya centrumet med torgkänsla kommer kunna erbjuda ett koncentrerat utbud av service, butiker och restauranger. Vill man ha ytterligare service tar man sig snabbt och smidigt till Lunds gamla stadskärna med spårvagnen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen