Utbildningslokal, Östra Hamngatan, Centrum, Göteborg

  • 5–120 m²
  • 40 rum
  • 2017-09-01
  • 833 - 35 000 kr/mån

Drömläge. Kontor i centrala Göteborg med närhet till spårvagn och tåg till resten av Sverige. All tänkbar service runt hörnet. Bli en del av något större. United Spaces arrangerar årligen ett stort antal seminarium och events där medlemmar får möjlighet till kunskapsutbyte och nätverksbyggande. Flexibla kontorslösningar för alla typer av företag. Oavsett om ditt företag kräver en eller 100+ arbetsplatser kan vi skräddarsy lösningar som passar din verksamhet....


Lokaltyp Utbildningslokal
Total yta 5–120 m²
Adress Östra Hamngatan
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Våning 1,2, 5
Antal rum 40
Tillträde 2017-09-01
Objektsnummer 41953159
Områdeshyra 833 - 35 000 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Vi finns där människor finns. På Östra Hamngatan, i direkt anslutning till Göteborgs mest besökta restaurang- och shoppingstråk, hittar du vår näst största arena.

Stora mötesrum, små mötesrum, inspelningsstudios, poddstudios. Vi har alla sorters mötesrum. Alla är välkomna att boka mötesrum hos oss, men om du skulle råka vara medlem får du faktiskt 30% rabatt på alla mötesrum. Om det är någonting du undrar över kan du alltid höra av dig till oss, eller kika bland våra vanligaste frågor.
När du bokar ett mötesrum hos United Spaces behöver du bara fokusera på en sak, och det är just mötet. Allt annat runt omkring tar vi hand om. Smarrig lunch till deltagarna? Vi fixar. Kaffe med nybakad kanelbulle? Självklart. Specialteknik till den stora presentationen? Bara hojta till när du bokar. Alla är välkomna att boka mötesrum hos oss, men om du skulle råka vara medlem får du faktiskt 30% rabatt på alla mötesrum. Något att tänka på!


Karta

Bilder på lokalen