Kontor, Östra Hamngatan 17, Nordstaden, Göteborg

  • 10 - 100 m²
  • 1 667 - 27 500 kr/mån

Ja, de bästa privata kontoren i stan till det bästa priset. Allt ingår. Kom och ta en kopp kaffe med oss så berättar vi allt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 100 m²
Adress Östra Hamngatan 17
Område Nordstaden
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41891832
Områdeshyra 1 667 - 27 500 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Öka din produktivitet och minska dina kostnader nu genom att arbeta hos Regus! Besök oss nu. Det är lätt!

Du får tillgång till ett privat kontor för tre eller fyra personer under så lång tid som du behöver.

För att lyckas i affärsvärlden måste man lägga ned många timmar, använda sin tid klokt och fokusera på det som är viktigast för företaget.

Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling, administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång.

Allt detta ingår i priset:

Posthantering, tillgång till administrativt stöd, kök, all utrustning och städning, affärslounge, tillgång till skrivare, skanner och kopiator, receptionist, kontorsmöbler, tillgång till mötesrum, förstklassigt internet och WiFi.

Vi har fler än 20 center i Sverige, med kontor från 5 m2 till 1000 m2 eller mer. Alla storlekar för alla budgetar.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Ta reda på mer nu!!!

Villkor:

Ett totalt utrymme på 100 m2 inkluderar en gemensam kontorsplats i centrets affärslounge med kvalitetsmöbler och allmänna faciliteter som kök och reception. Priset är ungefärligt och beror på tillgång.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-%C3%96stra-hamngatan?utm_source=lokalguiden.se&utm_medium=portal

Parkering

NejBilder på lokalen