Kontor, Kungsgatan 29, CITY, Stockholm

  • 80 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 36 667 - 54 667 kr/mån

Med bästa läge på Kungsgatan 29 finns nu denna mycket effektivt planerade lokal ledig för uthyrning!


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Kungsgatan 29
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1928
Renoveringsår 1989
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41939688
Områdeshyra 36 667 - 54 667 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år

Beskrivning

Rätt lokal för det mindre företaget som söker ett representativt kontor på bästa adress!

Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med plats för väntande besök, en öppen kontorsyta med plats för 6-7 arbetsplatser, ett konferensrum för 6-8 pers samt ett mindre arbetsrum för en person vilket även kan nyttjas som ett extra samtalsrum. Lokalen har också ett trevligt litet pentry som är utrustat med diskmaskin och två kokplattor, städförråd med vask samt wc.

Lokalen är mycket smakfullt inredd med detaljer som gör det lilla extra. Ytskikten utgörs av målade väggar och parkettgolv. Takhöjden är bevarad och har inte sänkts med akustikplattor.

Lokalen har två entrémöjligheter. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns hiss upp till plan 3 där lokalen är belägen. Det är även möjligt att använda sig av entrén vid Oxtorget 4 och då kommer man direkt in på det våningsplan som lokalen ligger på. Härifrån är det möjligt att ta in en cykel direkt in till den trevliga innergården för den som cyklar. Hyresgästen till denna lokal har en egen utgång direkt mot innergården vilket ger ett mervärde.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och Stokab har en avlämningspunkt i fastigheten.

Säkerhet: Fönstren är försedda med galler.

Omgivning

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Service

Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Övrigt

ÖVRIGT:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.


Karta
Visa på kartan: