Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 179 m²

Välkommen upp till detta trevliga kontor på våning 13 i Ideon Gateway . Här möts du av ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck.


Lokaltyp Kontor
Total yta 179 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Publicerad 2023-11-11
Kommun Lunds kommun
Byggår 2013
Hiss Ja
Våning 13
Objektsnummer 41929617
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen upp på våning 13 till detta moderna kontor som bara måste upplevas på plats. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och fantastisk utsikt över stad och vidder. Här möts du av luftiga öppna ytor, mötesrum samt två enskilda kontorsrum för den som önskar att arbeta ostört. I lokalen finns även ett rymligt pentry med matplats som skapar en naturlig mötesplats. Utmärkt för avkopplande luncher och intressanta samtal med kollegorna. 

Kontakta Lovisa redan idag för mer information och visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Som hyresgäst har du möjlighet att träna på gymmet i huset, det drivs av hotellet. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Närliggande företag

Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen