Produktionslokal, Ryssviksvägen 2, Nacka

  • 1 455 m²

Möjlighet att förhyra välplanerad lagerlokal med med kontor/showroom!


Lokaltyper Produktionslokal / Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 1 455 m²
Adress Ryssviksvägen 2
Område Nacka
Publicerad 2023-09-19
Kommun Nacka kommun
Våning 4
Objektsnummer 41963067
Bifogade filer

Beskrivning

Lager och/produktions lokal med kontorslokal och stora fönsterpartier på plan 4. Lokalen inkluderar idag lager alt. produktionsytor i angränsning till kontor, konferens samt kök med sittplats och wc. Varmagarge finns i anslutning till huset med lediga p-platser. Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion och/lager. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Omgivning

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen