Kontor, Ryssviksvägen 2, Nacka

  • 1 494 m²

Ta chansen och förhyr denna vackra lokal med otrolig potential. Stora fönster och industrikänsla!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad
Total yta 1 494 m²
Adress Ryssviksvägen 2
Område Nacka
Kommun Nacka kommun
Våning 4
Objektsnummer 41963067

Beskrivning

Unik möjlighet att etablera er verksamhet i denna lokal med oändlig potential. Lokalen ligger på våning 4 i fin och påkostad fastighet. Lokalen har idag en stor öppen yta som smidigt nås från bland annat en gemensam lasthiss och lastkaj vilket underlättar effektiva leveranser. Generösa dubbeldörrar in ger goda förutsättningar att undvika omlastning. Den andra delen av lokalen nås från ett annat trapphus som är mer kundrepresentativ. Idag inredd med personalutrymmen så som kontorsrum, konferensrum, pentry med sittplats, wc-grupp samt förråd.

Här finns otroliga möjligheter att anpassa lokalen för att passa just er verksamhet och skapa er drömlokal. Lokalen passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion/lager.

Huset erbjuder ett gemensamt konferensrum i markplan som enkelt går att boka vid behov. Här finns även en trevlig loungedel med Convini maskin. Varmagarge finns att förhyra inom fastigheten.

En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Omgivning

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du flera restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.


Karta