Kontorshotell, Kistagången 20, Kista, Kista

  • 10 - 50 m²

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret. Prova en modern arbetsplats på Stockholm KistaOne, Regus nya kontorshotell! Pris från 9800 sek/mån. http://www.regus.se/workspace/sw ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 50 m²
Adress Kistagången 20
Område Kista
Hiss Ja
Objektsnummer 41863815

Beskrivning

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret. Prova en modern arbetsplats på Stockholm KistaOne, Regus nya kontorshotell!

Pris från 9800 sek/mån.
http://www.regus.se/workspace/sweden/kista/stockholm-kistaone?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

Skaffa dig ett kontor i hjärtat av Stockholms IT-, teknik- och telekomcentrum Kista. Här slipper du innerstadens brus men har utmärkta kommunikationer med motorväg, järnväg och tunnelbaneförbindelser runt hörnet. Innerstaden ligger på bekvämt avstånd, bara 20 minuter bort. När det är dags att ta en paus hittar du även all viktig service på gångavstånd. Besök lokala utflyktsmål i Kista, bege dig till Kistamässan, eller utforska butiker, caféer och restauranger i Kista Galleria, mittemot Stockholm KistaOne.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

Kontorshotellet Stockholm KistaOne är Regus nyaste tillskott av kontorshotell. Du hittar oss på Kistagången 20, med närhet till Kistamässan och Kista Galleria.

*Allmänna villkor
Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett privat och fullt möblerat kontor med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.


Bilder på lokalen