Kontor, Strandbadsvägen 21, Södra, Helsingborg

  • 570 m²

Ljus kontorslokal med möjlighet till anpassning för er verksamhet. Den skulle kunna lämpa sig väldigt bra för utbildning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 570 m²
Adress Strandbadsvägen 21
Område Södra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41896993

Beskrivning

Välkomna till en lokal med genomgående ljusinsläpp. I Hamncity hamnar ni på ett strategiskt bra läge med närhet till motorvägen och goda förbindelser till Helsingborg C.

Flexibel lokal med hiss

I dagsläget erbjuder lokalen stora ytor för öppna landskap och mindre kontorsrum. Här finns gott om utrymme att skapa flera mötes-, samtals- och konferensrum. Vi hjälper gärna till att skapa en arbetsplats för ert företagsbehov! Lokalen skulle exempelvis kunna fungera mycket bra för utbildning.

Goda parkeringsmöjligheter finns i området

Välkomna att boka visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till och från fastigheten både kollektivt med buss, med den egna bilen eller med cykel. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station nån kilometer bort, och därifrån tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C. Det finns även flera stads- och regionbussar som passerar området flera gånger i timmen. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Hamn-City från bland annat centrum, Eskilsminne och Råå.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden. Det finns även ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosphorus, thailändskt på Phuun Thai till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I en grannfastighet finns Thores bageri med frukostbullar och fikabröd, det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. I utkanten av området finns Lidl, Willys, Coop, Jysk och Dollarstore. På Råå center som ligger ca 2 km bort finns Ica Maxi, Systembolaget och Arken Zoo. På en närliggande parkering finns det platser för laddning av el-bilar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen