Kontor, Regnbågsgatan 8B, Lindholmen, Göteborg

  • 40–100 m²
  • 11 000 - 35 000 kr/mån

JUST NU finns det en möjlighet att hyra upp till 100 kvm samlad yta inom väggarna för kontorshotellet! Nyckelfärdigt, möblerat och med tillgång till gemensamma faciliteter, kök, lunchrum och loungeytor. Perfekt för er som snabbt vill samla ett lite större team i en proffsig miljö utan att investera i egna lokaler med långa avtalstider. Denna "egna avdelning" är idag fördelad på 2 större och 4 mindre rum och det går att hyra hela eller delar. Upp till 20 arbetsplatser!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 40–100 m²
Adress Regnbågsgatan 8B
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Renoveringsår 2019
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41929881
Områdeshyra 11 000 - 35 000 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Dockside Office & Coworking finns på Lindholmen - Göteborgs innovationshubb nummer ett och kanske allra hetaste kontorsläge. Välj mellan privata kontorsrum, fasta eller flexibla arbetsplatser i vårt öppna landskap. Vi har lösningen för såväl egenföretagaren som det större arbetsteamet. Allt under flexibla och kostnadseffektiva premisser.

Oavsett vad som passar er bäst ingår alltid 1000 Mbit/s internet, högklassiga möbler och egen access till kontoret 24/7. På området för Lindholmen Science Park, invid den kommande Karlastaden och inte minst med Geelys nya innovationscentra som närmsta granne, erbjuder vi en attraktiv och representativ bas för ert företag.

Som hyresgäst hos Dockside Office får ni dessutom:
- Posthantering och presentation av ert företagsnamn vid huvudentré
- Tillgång till loungeutrymmen, kök och lunchrum
- Tillgång till kaffe-/ och vattenautomater
- Tillgång till nätverksskrivare/scanner/kopiator
- Möjlighet att boka konferens- och mötesrum, event- och utbildningslokaler till medlemspris
- Företagsnätverk
- Medlemserbjudanden

Omgivning

Lindholmen är Göteborgsregionens mest kunskapsintensiva och expansiva område. Över 30.000 personer verkar varje dag i området och 375 företag har redan valt Lindholmen som sin adress.

Kommunikationer

Snabba och täta bussavgångar och färjeförbindelse till centrum och andra knutpunkter gör det enkelt att ta sig hit. Från Centralstationen/Nordstan når du oss på 7 minuter med buss och från Stenpiren tar gratisfärjan Älvsnabbare dig till Lindholmen på 6 minuter.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen