Kontor, Redaregatan 48, Centrum, Helsingborg

  • 427 m²

I Helsingborgs affärs-, och innovationsdistrikt finns nu en sällsynt möjlighet att hyra en lokal, om 427 kvm, i kontorshuset Prisma.


Lokaltyp Kontor
Total yta 427 m²
Adress Redaregatan 48
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41943461

Beskrivning

I Helsingborgs affärs-, och innovationsdistrikt finns nu en sällsynt möjlighet att hyra en lokal, om 427 kvm, i kontorshuset Prisma. Här kan ni bli en del i ett innovativt nätverk av bolag som binds samman av tech-huben Hetch.

Ljusa, moderna lokaler med bra planlösning

Längs med de prismaformade fönstren sträcker sig ett stort och luftigt kontorslandskap, med utsikt över Oceanhamnen. Mot ljusgården finns ett rymligt konferensrum och ett trevligt pentry som bjuder in till kaffestunder med kollegorna. I mitten av lokalen finns mindre samtalsrum för den som vill gå undan och arbeta ostört.

Utegym, takterrass och parkering i närheten

Som hyresgäst i Prisma får ni tillgång till ett utegym, samt en gemensam takterrass med utsikt över Öresund. Kontorshuset har flera gemensamma utrymmen, exempelvis talartrappan som kan hyras för seminarium och event. I Prisma hittar ni dessutom en restaurang som serverar lunch varje dag.

Möjlighet att hyra parkering i garaget vid Helsingborg C. 

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).

Service

Gångavstånd till Helsingborg C (fd Knutpunkten) med restauranger, cafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terrassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen