Kontor, Fabrikstorget 1, Gårda, Göteborg

  • 20–4 000 m²
  • 3 000 - 1 000 000 kr/mån

Citygate i Gårda är Nordens högsta kontorshus, 36 våningar och totalt 42 000 kvm. Här uppmuntras hållbara och goda vanor. I huset finns ett brett servicekoncept, cykelhotell, terrass, träningsmöjligheter samt restaurang och café med hälsofokus. Även det mindre företaget kan ha sin kontorsadress i Citygate på våning 2 och 3 i husets egna co-working. I Citygates lägre huskropp, som omfattar våning 0-10, finns lediga kontorslokaler på 1 400 kvm och 2 600 kvm på plan 7 respektive plan 4. I...


Lokaltyp Kontor
Total yta 20–4 000 m²
Adress Fabrikstorget 1
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 20182022
Hiss Ja
Våning 36
Objektsnummer 41867352
Områdeshyra 3 000 - 1 000 000 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Citygate med sina 36 våningar och 144 meter, färdigställdes hösten 2022. Företag som Sector Alarm, Visma, Skanska, Knightec, Bosch, WSP, Manpower mfl har numera sina kontor i huset. Detta är ett kontorshus som stärker medarbetare, samarbete och företagskultur. I ett hus som uppmuntrar till goda vanor, rörelse, servicekoncept och en hälsofokuserad restaurang och café som drivs av Compass Group. Gym och hälsohub drivs av Omnia. Ett toppläge i Göteborg. Cyklar du, gör du det rätt in i huset. Bilar finns det också plats för.

Här sätter vi människors välmående i fokus och ger möjligheter för ett sundare sätt att leva och arbeta. Citygate certifieras enligt WELL 2.0 samt enligt det internationella miljösystemet LEED på högsta nivån.

Omgivning

Citygate ligger i ett välexponerat läge precis vid Ullevimotet, Gårda i direkt anslutning till E6/E20.

Kommunikationer

I Citygate värnar vi om cyklisten, här kan du cykla rakt in i huset. Parkera i husets cykelhotell, duscha, ta del av husets handduksservice, klä om och ta hissen upp till kontoret.

Med bil tar du dig lätt till och från E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 som endast tar 10 till Landvetter flygplats. Parkering och laddplatser finns det i huset där vi använder APCOAs parkeringslösning Park & Go.

Med kollektivtrafiken är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen.

Planlösning

I höghusdelen är varje plan 800 kvm och i låghusdelen är det stora sammanhängande plan om 2600 kvm.

Parkering

Ja

Service

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer idag. Focus affärscentrum ligger i närheten med en av Göteborgs bästa livsmedelsbutiker, apotek, Systembolag, frisör, skomakare, och ytterligare specialbutiker.

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn och hela citys serviceutbud.

Skyltläge

Huset är strategiskt placerat vid Ullevi i Gårda, i direkt anslutning till E6/E20 och nära stadens arenor och evenemangsstråk.


Karta

Bilder på lokalen