Kontor, Östra Hamngatan 17, Nordstaden, Göteborg

  • 6 - 70 m²
  • 1 000 - 19 250 kr/mån

Du skulle kunna börja arbeta direkt i ditt privata kontor. Det väntar på dig! Betala mindre och få mer. Tillgängligt med en gång, allt ingår i samma överkomliga pris. Arbetsplats som är redo att använ ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 6 - 70 m²
Adress Östra Hamngatan 17
Område Nordstaden
Hiss Ja
Objektsnummer 41891831
Områdeshyra 1 000 - 19 250 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Behöver du en privat arbetsplats för att bli mer effektiv? Besök oss nu. Det är lätt!

För att lyckas i affärsvärlden måste man lägga ned många timmar, använda sin tid klokt och fokusera på det som är viktigast för företaget.

Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling, administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång.

Allt detta ingår i priset:

Posthantering, tillgång till administrativt stöd, kök, all utrustning och städning, affärslounge, tillgång till skrivare, skanner och kopiator, receptionist, kontorsmöbler, tillgång till mötesrum, förstklassigt internet och WiFi.

Vi har fler än 20 center i Sverige, med kontor från 5 m2 till 1000 m2 eller mer. Alla storlekar för alla budgetar.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Ta reda på mer nu!!!

Villkor:

Ett totalt utrymme på 70 m2 inkluderar en gemensam kontorsplats i centrets affärslounge med kvalitetsmöbler och allmänna faciliteter som kök och reception. Priset är ungefärligt och beror på tillgång.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-%C3%96stra-hamngatan?utm_source=lokalguiden.se&utm_medium=portal

Parkering

Nej


Bilder på lokalen