Kontorshotell, Klarabergsviadukten 63, Norrmalm, Stockholm

  • 8–40 m²
  • 160 rum
  • Omgående
  • 3 667 - 27 333 kr/mån

Kontor i centrala Stockholm? Ja! Så centralt man kan komma faktiskt. Runt hörnet från t-centralen, på Klarabergsviadukten hittar du vårt bubblande affärsnav i en av Stockholms mest klimatsmarta kontor ...


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor / Kontor / Lager
Total yta 8–40 m²
Adress Klarabergsviadukten 63
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2011
Hiss Ja
Våning 1, 2, och 9
Antal rum 160
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Fullservicekontor
Objektsnummer 41968420
Områdeshyra 3 667 - 27 333 kr/mån
5 500 - 8 200 kr/m²/år

Beskrivning

Vår idé utgår från dig och ditt team. Vi vet att om ni utvecklas och mår bra, kommer ert företag också att göra det. Därför ingår mer än arbetsmiljöer. Riktigt gott kaffe, lunchträning, inspirerande nätverksträffar och frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet. Vårt mål är att ni ska längta till kontoret och älska att vara där. Allt ingår: Så du kan fokusera på jobbet.
Här finns boende för affärsgäster i samma hus – och centralens alla tåg, tunnelbanor, bussar och Arlanda express som närmsta granne. Smidigt!
Missa inte att boosta humöret på våra takterasser – eller på gymmet i samma hus. Perfekt för dig som vill hinna träna innan jobbet eller på lunchen. Behöver du en, eller över hundra arbetsplatser? Inga problem. Hos oss finns kontor, skrivbord och loungeplatser för både små och stora företag.
Här finns en fantastisk stämning och alla möjligheter att växa, trivas och utvecklas – både som människor och som företag.
Låter det intressant? Välkommen förbi så bjuder vi på kaffe och en guidad tur.

VÅRA MEDLEMSKAP
Lounge
Lounge är det perfekta alternativet för dig som vill jobba i en avslappad miljö med härlig atmosfär. Läs mailen i en mysig soffa, ta mötet i ett telefonbås eller strukturera upp din vecka vid något av våra projektbord. Här jobbar du i öppna landskap, sida vid sida med andra drivna personer. Vem vet, du kanske hamnar bredvid din nästa samarbetspartner!
Pris : 5 545 sek/månad

Eget skrivbord
En dedikerad arbetsplats som är din egen. Komplett med höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.
Pris : 7 995 sek/månad

Eget kontor
Behöver ni ett eget kontor? Inga problem. Vi har både stora och små! Här kan ni stänga dörren om er och skapa en egen fantastiska värld – utan att gå miste om vårt community och alla härliga aktiviteter som pågår utanför. Det bästa av två världar, helt enkelt.
Pris : På förfrågan

Omgivning

United Spaces är centralt beläget i det toppmoderna Waterfront Building. Vi erbjuder en professionell miljö med hög service och flexibla lösningar.


Karta