Kontor, Norgegatan 2, Kista, Stockholm

  • 333 m²

Trevlig kontorslokal i markplan 400 meter från Kista Galleria


Lokaltyp Kontor
Total yta 333 m²
Adress Norgegatan 2
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41943278

Beskrivning

Välkommen till populära Norgegatan 2. Här erbjuder vi dig som hyresgäst ljusa kontorslokaler med hög grad av naturligt ljusinsläpp. Här finns möjlighet att utforma ert drömkontor.

Omgivning

Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.

Kommunikationer

Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter.
Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter.
Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.
Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.

Parkering

Parkeringarna indelas i tre zoner, grön, gul och röd.
Röd zon är garaget under huset.
Gul zon är utomhusparkeringarna.
Grön zon är det intilliggande p-garaget på Tönsbergsgatan 2.
Priserna är följande
Röd zon - 1100 kr/plats/mån plus moms
Gul zon - 750 kr/plats/mån plus moms
Grön zon - 500 kr/plats/mån plus moms

Service

Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria. Där finns caféer och restauranger med ett brett utbud samt all övrig tänkbar service som exempelvis bank, apotek, post, biograf och träningsanläggningar.

Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.


Karta

Bilder på lokalen