Kontorshotell, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 10 - 65 m²

Kliv in i detta nyrenoverade lyxiga kontorshotell och upplev den välkomnande atmosfären. Här har vi fokuserat på lugna smakfulla färgtoner och grönska.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 65 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41939790
Bifogade filer

Beskrivning

Kliv in i detta nyrenoverade lyxiga kontorshotell och upplev den välkomnande atmosfären. Här har vi fokuserat på lugna smakfulla färgtoner blandat med grönska för att skapa en behaglig arbetsmiljö. Genomtänkt planlösning med flera mötesrum och mindre samtalsbås som passar det moderna företaget. Här erbjuds även en mysig loungehörna, fräscht pentry och trevlig matplats för luncher och intressanta samtal.

När man går in på Nodes entréplan slås man av en otrolig rymd och väl tilltagna ytor för både relax och spontant arbete. Här finns även ett café, perfekt för lättare luncher och välbehövliga kaffepauser.

Kontakta Hampus redan idag för mer information!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmsta hållplats från Node är Telefonplan som ligger precis framför huset.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen