Kontorshotell, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 10–65 m²

Nyrenoverat och lyxigt kontorshotell för företag i framkant. Genomtänkt planlösning med flera mötesrum och mindre samtalsbås.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–65 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 1998
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41939790
Bifogade filer

Beskrivning

Är du ute efter en komplett kontorslösning till ditt företag?

Då har du kommit rätt. Kontorshotellet i Node erbjuder fullt utrustade kontor med ett attraktivt serviceutbud inkluderat i hyran, snabb inflyttning och flexibla hyresavtal med kort uppsägningstid. På så sätt kan du fokusera på ditt företag medan vi tar hand om resten!

Kliv in i detta nyrenoverade lyxiga kontorshotell och upplev den välkomnande atmosfären. Här har vi fokuserat på lugna smakfulla färgtoner blandat med grönska för att skapa en behaglig arbetsmiljö. Genomtänkt planlösning med flera mötesrum och mindre samtalsbås som passar det moderna företaget. Här erbjuds även en mysig loungehörna, fräscht pentry och trevlig matplats för luncher och intressanta samtal. Ge ditt företag de bästa förutsättningarna för att lyckas, kontakta oss redan idag!

Som hyresgäst i Node sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan också ta spårvagnen som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmsta hållplats från Node är Telefonplan som ligger precis framför huset. Nära anslutning till E22 för biltrafik.

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen