Kontor, Gruvgatan 8, Högsbo, Göteborg

  • 280 m²
  • Enligt överenskommelse

Välplanerat kontor i Högsbo


Lokaltyp Kontor
Total yta 280 m²
Adress Gruvgatan 8
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952332

Beskrivning

Trevlig och välplanerad kontorslokal på plan 5. Stora fönster i tre väderstreck och mycket glas mellan rummen skapar en ljus lokal. Ytan är i bra skick så här kan man flytta in direkt. Den är indelad i flertalet kontorsrum i varierande storlek, konferensrum i anslutning till entrén samt ett stort härligt pausutrymme i mitten av lokalen.
Bra kommunikationer med busshållplats precis i anslutning till fastigheten samt gott om parkeringsplatser för personal och besökare.
Välkommen på visning!

Omgivning

Högsbo är ett 50-tals område som ligger i sydvästra Göteborg, några kilometer från centrum. Här har du nära till både hav, friluftsområden och butiker. Axel Dahlströms torg är Högsbos centrum, men även Frölunda torg och köpcentrumet 421 ligger i närheten.
I Högsbo är utvecklingen påtaglig med nya verksamheter inom olika inriktningar som flyttar hit. Området präglas av kontorsfastigheter men här finns även vissa inslag av handel. Dessutom finns det stora strövområdet Änggårdsbergen nästgårds.
Service och butiker
Det är inte långt till de stora köpcentren Frölunda Torg och 421, bägge med stort utbud bekvämt koncentrerat.
Kommunikationer
Högsbo har ett ypperligt läge för den som kommer från den västra sidan av Göteborg i och med att man undviker trafiken genom staden. Men även förbindelserna med till exempel E6 är väl utbyggda via en flerfilig led. Med kollektivtrafikens stadsbussar tar resan ut till Högsbo omkring 30 minuter.


Karta

Bilder på lokalen