Kontor, Järnvägsgatan 7, Centrum, Helsingborg

  • 263 m²

Om man vill sitta mitt i city, så är detta den rätta lokalen. Centralt ljust och fräscht kontor på bästa läge med utsikt mot sundet, 14 arbetsplatser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 263 m²
Adress Järnvägsgatan 7
Område Centrum
Publicerad 2023-09-21
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41928171

Beskrivning

Om man vill sitta mitt i city, så är detta den rätta lokalen. Centralt ljust och fräscht kontor på bästa läge med utsikt mot sundet, 14 arbetsplatser.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för flera stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns restauranger och mataffär. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill du istället åka utomlands kan du ta dig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen