Kontor, Korsgatan 3, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 54 m²
  • Enligt överenskommelse

Fin liten lokal inom vallgraven


Lokaltyp Kontor
Total yta 54 m²
Adress Korsgatan 3
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41962604
Bifogade filer

Beskrivning

På 4:e vån på Korsgatan 3 erbjuder vi nu en mindre lokal om 54 kvm.

Lokalen är utformad med en öppen entré och två enskilda rum samt ett litet pentry.

Välkommen att kontakta mig för visning!

Omgivning

Våra lokaler Inom Vallgraven

Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället.

Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på.

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.

Butiker och service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor.

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.


Karta

Bilder på lokalen