Kontorshotell, Mässans gata 10, Centrum, Göteborg

  • 500 m²

Söker du flexibel coworking i centrala Göteborg? Varmt välkommen till vårt kontorshotell World Trade Center Göteborg! Här arbetar du i designade miljöer, omgiven av andra spännande företag.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 500 m²
Adress Mässans gata 10
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Central och flexibel arbetsplats, mötesrum & reception
Objektsnummer 41927630

Beskrivning

Hyr coworking hos oss på World Trade Center Göteborg! Med en Skrivbordsplats på Mässans gata 10 har du tillgång till ett möblerat kontor dygnet runt, vilket delas med andra spännande företag. Slå dig ner och arbeta vid ett ledigt skrivbord och boka dina möten i våra designade mötesrum vid behov. I månadshyran ingår bland annat konferenstimmar till ett värde av 1380kr, fritt wifi och tillgång till ett låsbart skåp. Vår reception tar hand om dig och dina besökare och du blir inbjuden till trevliga events och nätverksträffar.

Låter det intressant? Varmt välkommen att boka in en visning!

PRIS: 2795 kr/ månad

Omgivning

Centralt beläget vid Korsvägen och Liseberg. Precis utanför porten finner du trevliga butiker och spännande restauranger.

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som tar bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Övrigt

I månadshyran ingår bland annat 4h/månad i våra designade mötesrum, fritt wifi och städning. Du får din företagsadress hos oss med ditt företagsnamn i vår besöksentré och vår reception tar hand om dig och dina besökare.

Söker du en annan kontorslösning? Kontakta oss, så tar vi fram ett förslag som passar dig!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen