Kontorshotell, Mässans gata 10, Centrum, Göteborg

  • 500 m²

Söker du flexibel coworking i centrala Göteborg? Varmt välkommen till vårt kontorshotell World Trade Center Göteborg! Här arbetar du i designade miljöer, omgiven av andra spännande företag.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 500 m²
Adress Mässans gata 10
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Central och flexibel arbetsplats, mötesrum & reception
Objektsnummer 41927630

Beskrivning

Vill du ha en flexibel arbetsplats att gå till, mitt i centrala Göteborg? Vill du dessutom lära känna andra spännande företag, utöka ditt affärsnätverk och bli inbjuden till olika events och nätverksträffar? Då ser vi fram emot att lära känna och välkomna dig till oss! Med en coworkinglösning på vårt kontorshotell har du tillgång till en dynamisk arbetsplats, där du kommer och går som du vill, har möjlighet att boka mötesrum och låter vår reception ta hand om dig och dina besökare.

Med denna tjänst får du tillgång till våra två kontorshotell i Göteborg på Mässans gata 10 och Teatergatan 19 – välj den anläggning som passar dig bäst för dagen. Slå dig ned och arbeta i ett delat kontorsrum eller i någon av våra flertalet trevliga lounger.

Access 24/7 på World Trade Center Göteborg:

* En central arbetsplats på två adresser i Göteborg
* Nyckelbricka för in- och utpassering dygnet runt
* Postbox och en representativ adress för besök och möten
* Företagets namn i vår entré samt vid receptionen på våning 7
* Tillgång till kostnadsfria telefon- och samtalsrum
* 4h/månad att boka i mötesrummen, därefter till förmånligt medlemspris
* Inbjudan till events och nätverksträffar
* Förmånliga medlemsrabatter hos våra samarbetspartners
* Tillgång till kontorsrum som delas med andra
* Låsbart skåp

PRIS: 2995 kr/ månad

Låter det intressant? Varmt välkommen att boka in en visning!

Omgivning

Centralt beläget vid Korsvägen och Liseberg. Precis utanför porten finner du trevliga butiker och spännande restauranger.

Kommunikationer

Vi erbjuder ett smidigt cityläge precis vid knutpunkten Korsvägen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bil eller cykel. För dig som tar bilen till jobbet erbjuder vi parkeringsmöjligheter i garage, precis i anslutning till vår anläggning. Cyklar du till kontoret har du möjlighet att parkera i ett låst cykelgarage där din cykel skyddas av ett skärmtak. Ett kontorsläge på guldläge helt enkelt!

Övrigt

I månadshyran ingår bland annat timmar varje månad att nyttja i våra designade mötesrum, fritt wifi och städning. Du får din företagsadress hos oss med ditt företagsnamn i vår besöksentré och vår reception tar hand om dig och dina besökare.

Söker du en annan kontorslösning? Kontakta oss, så tar vi fram ett förslag som passar dig!


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen