Kontor, Terminalgatan 1, Centrum, Helsingborg

  • 300 m²

Kontor mitt i city


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Terminalgatan 1
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41934039
Bifogade filer

Beskrivning

På sundssidan av Helsingborg C finns detta kontor som byggdes 2016 med hög standard för det mindre eller medelstora företaget. Här finns arbetsplatser med utsikt över Oceanhamnen och Öresund. Planlösningen är i form av ett öppet kontorslandskap för ett tjugotal personer, två härliga konferensrum, ett kontorsrum, ett tyst rum och naturligtvis pentry och pausutrymme.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Kommunikationer

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både utomhus och i garage. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig ner till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen