Kontor, Scheelevägen 19, Ideon, Lund

  • 217 m²

Ljust kontor med en härlig öppen kontorsmiljö och stort förråd. Här finns även trevliga sociala ytor och mötesrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 217 m²
Adress Scheelevägen 19
Område Ideon
Publicerad 2023-10-03
Kommun Lunds kommun
Byggår 2001
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41844743
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen in i detta trevliga kontor på fantastiskt Ideonläge i Delta 5. Lokalen erbjuder en modern öppen planlösning, stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och rymlig förrådsyta. Det är möjligt att dela av kontoret i två avdelningar vid behov, detta passar företag som exempelvis arbetar i olika team. Här finns även ett separat kontor med två arbetsplatser samt ett bra mötesrum. I anslutning till det fräscha pentryt ligger en rymlig matplats som blir lokalens naturliga samlingsplats, perfekt för avkoppling och umgänge med kollegorna.

Detta kontor måste upplevas på plats, kontakta oss för visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis utanför Delta 5 ligger hållplats Ideontorget.

Service

Lunchrestauranger, café, bank, frisör, reception, hotell och konferens inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar. Tillgång till omklädningsrum med dusch och bastu för de som arbetar i huset.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen