Kontor, Rundelsgatan, Centrum, Malmö

  • 180 m²

Lokal på markplan i centrala Malmö för butik, showroom eller kontor med 10-12 arbetsplatser. Egen ingång från gatuplan. Möjlighet till lokalanpassning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 180 m²
Adress Rundelsgatan
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1975
Objektsnummer 41938581

Beskrivning

Ta chansen och flytta in i en unik lokal med stora möjligheter att anpassa efter ditt företags behov. På markplan i fastigheten Erik Menved, med skyltläge mot förbipasserande, finns här ett fantastiskt tillfälle för den som vill synas med sin verksamhet. 

Lokalens unika karaktär syns bland annat i de välvda glaspartierna ut mot gatan. Dem stora fönsterna passar utmärkt till skyltning för butiksverksamheter och showroom och syns bra från närliggande Djäknegatan. Men även det lilla kontoret skulle trivas i denna lokal som tack vara de stora glaspartierna har ett generöst ljusinsläpp.

I lokalen finns, utöver butiks-/kontorsyta, även kapprum, ett mindre förråd och gemensamma ytor/pentry.

Omgivning

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Skyltläge

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen