Kontorshotell, La Cours gata 4, Södra, Helsingborg

  • 12–14 m²

Välkommen till ett av våra mest trivsamma kontorshotell i södra Helsingborg. Här kan ni helt enkelt flytta in och börja arbeta direkt!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12–14 m²
Adress La Cours gata 4
Område Södra
Publicerad 2023-11-11
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41946423
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till ett av våra mest trivsamma kontorshotell i södra Helsingborg. Här kan ni enkelt flytta in och börja arbeta direkt!

Möblerade rum, frukost och enklare kontorsmaterial ingår

Kontorshotellets genomtänkta planlösning leder er in i en lokal med fullt utrustat kök, pausrum och konferensrum. Längs med ytterväggen radar flera kontorsrum upp sig i olika storlekar. Som hyresgäst i kontorshotellet ingår det frukost, enklare kontorsmaterial, wi-fi och gratis parkering. Kontorsrummen är möblerade, vilket gör att ni får direkt tillgång till skrivbord, bokhylla och loungemöbler.

Här sitter ni i tekniskt uppdaterade lokaler med fritt wi-fi och ett digitalt bokningssystem.

Gratis parkering och möjlighet att ladda bilen

Här finns tillgång till gratis parkering samt möjlighet att hyra laddplats. I närheten av fastigheten hittar ni gym och restauranger för en enklare vardag. Här har ni dessutom gångavstånd till Ramlösa station.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Omgivning

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Ramlösa både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger Precis utanför entrén på baksidan finns det 30 platser för laddning av el-bilar.


Karta

Bilder på lokalen