Produktionslokal, Krossgatan 29, Västerort, Vinsta

  • 596 m²

Ta chansen och hyr ett funktionellt höglager med tillhörande kontor samt personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge!


Lokaltyper Produktionslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 596 m²
Adress Krossgatan 29
Område Västerort
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41976401
Bifogade filer

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra ett modernt höglager med egen markport (höjd ca 4,2 m & bredd ca 3,6 m) med tillhörande kontor och personalutrymmen, beläget i ett logistiskt perfekt område! Lagret omfattar cirka 338 kvm och kontors- samt personaldelen cirka 258 kvm.

Lagerdelen har en egen inlastningsport med stora rangerytor för att underlätta manövrering och avlastning. Taket inuti når nästan sex meter i höjd. Personalutrymmena inkluderar en omklädningsrum, matsal med tillhörande kök, ljusa kontorsrum i olika storlekar, mötes- och konferensrum, förråd samt flera toaletter.

Ta en titt på planskissen längre ner i annonsen och kontakta oss för mer information!

Omgivning

Fastigheten ligger i Vinsta Företagsområde, beläget 15 km nordväst om Stockholm och knyter an till E18 respektive E4/E20. Vinsta kommer vid färdigställande av E4/förbifart Stockholm kommer att ligga mitt i knutpunkten som binder samman de norra och södra delarna av Stockholm. Förbifarten går från Kungens Kurva i söder till Häggvik i norr. Sträckan Vinsta - Skärholmen beräknas ta cirka 7 minuter med bil.


Karta