Kontor, Kista alléväg 60, Kista

  • 1 000–20 000 m²
  • Enligt ö.k.

Flexibelt avtal och stora möjligheter!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000–20 000 m²
Adress Kista alléväg 60
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1976
Hiss Ja
Tillträde Enligt ö.k.
Ingår i hyra Det finns möjlighet att inkludera städning i hyresupplägget.
Objektsnummer 41941527

Beskrivning

Vi kan erbjuda kontorsytor om ca 1.000-20.000 kvm på flexibla avtalsvillkor. Avtalstider är möjligt från ett år och uppåt. Parkering finns det gott om direkt utanför dörren och i huset finns även möjlighet att hyra in sig på konferens- och eventytor med tillhörande catering.

Planlösning

IBM:s tidigare huvudkontor är välkänt för många. Dess karaktäristiska, slingrande form, den påkostade arkitekturen och dess strategiska läge i Kista är väl värda att notera. Trots att det bara är ett par hundra meter att gå till tunnelbanan och att E4:ans pulsåder rinner förbi strax intill är läget harmoniskt och näst intill uppseendeväckande med den fint bevarad naturmiljön, vilken bjuder på en rogivande utsikt från kontoren.
Idag kan vi erbjuda kontorsytor om ca 1.000-20.000 kvm på flexibla avtalsvillkor. Avtalstider är möjligt från ett år och uppåt. Parkering finns det gott om direkt utanför dörren och i huset finns även möjlighet att hyra in sig på konferens- och eventytor med tillhörande catering.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Kista Parkstad ligger i norra Kista. Du tar dig enklast till området genom att åka tunnelbanans blå linje till Kista alt. Husby, som ligger 800 m respektive 600 m från centrala delarna i Kista Parkstad. Flertalet busslinjer trafikerar området och i framt


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen