Kontor, Industrivägen 11, Hagalund, Solna

  • 250–600 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljus kontorslokal i modern fastigheten i Hagalund.


Lokaltyp Kontor
Total yta 250–600 m²
Adress Industrivägen 11
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Byggår 1991
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41949502

Beskrivning

Välkommen till Södra Hagalund och Industrivägen 11. Flexibilitet är nyckeln vad gäller såväl kontrakt som planlösning och önskad storlek i denna kontorslokal. Från 250 till 600 kvadratmeter. Börja med att boka en visning idag, för att upptäcka alla möjligheter denna lokal har att erbjuda.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Lokalen är idag rumsindelad men kan öppnas upp efter kundens önskemål. Med lokalens alla fönster har du ljusinsläpp från alla håll vilket skapa en trivsam arbetsmiljö.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Service

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.


Karta

Bilder på lokalen