Mark / tomt, Herrestad/E6/TORP Köpcentrum/IKEA, Uddevalla, Uddevalla

  • 50 000 m²

Vi har ca 50 000 m2 mark ledig för etableringsyta eller industritomt i Uddevalla, Herrestad vid E6, Torp Köpcentrum och IKEA. Vi bygger och hyr ut till Er! Direkt vid E6 i Uddevalla har vi utvecklaten fantastisk möjlighet till nybyggnation med ett mycket bra, gynnsamt och strategiskt läge. Här erbjuder vi Er att hyra lokaler för handel, industri, lager eller logistik ....


Lokaltyper Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Mark / tomt / Kontor / Lager / Nyproduktion / Logistiklokal
Total yta 50 000 m²
Adress Herrestad/E6/TORP Köpcentrum/IKEA
Område Uddevalla
Kommun Uddevalla kommun
Objektsnummer 41934782

Beskrivning

Vi har ca 50 000 m2 ledig etableringsyta eller industritomt för uthyrning i Uddevalla, Herrestad vid E6, Torp Köpcentrum och IKEA.
Vi bygger och hyr ut till Er! Hyr lediga lokaler som passar till handel, industri, lager eller logistik i ett expansivt område med ökad efterfrågan.
Direkt vid E6 i Uddevalla har vi utvecklat denna fantastiska möjlighet till nybyggnation med ett mycket bra, gynnsamt och strategiskt läge.
Vi har nu utökat och har ledig mark på ca 50 000 m2 uppdelat på 4-5 ytor. Vi möter behovet och öppnar upp möjligheter för företag med div användningsområden för att tillsammans utveckla detta otroliga expanderingsläge.
Söker ni logistikfastighet? Eller vill ni hyra lager?
På en av tomterna bygger vi en Padelhall á 2 400 m2 som ses på bilderna och på ytterligare en tomt bredvid nyproducerar vi en egen hall med 7 st företagslokaler á 95 m2 för uthyrning. Endast 2 st kvar och med beräknad inflyttning i februari 2022.

Detta är ett otroligt expanderingsläge med stor utvecklingspotential. Ett strategiskt mycket bra läge!
På dessa övriga tomter/ytor finns det möjlighet till att uppföra företagslokaler till er verksamhet. Vi nyproducerar och erbjuder Er att hyra handel, industri, lager eller logistik lokaler. Vi är konkurrenskraftiga när det gäller nyproducerade fastigheter och anläggningar inom logistikmarknaden.

Vi skapar utrymme för Er att utveckla Er verksamhet.
För Ert företag som vill ligga nära köpcenter men till lägre kostnader för lokaler, försäljning och distribution.
En utvecklingsmöjlighet att kunna dra nytta av det centralt belägna området, men Ni är inte beroende av det.

Lokalvägen mot E6 är i direkt anslutning med utfart mot E6 söderut vid IKEA ca 2 km eller norrut 3 km med utfart på E6 vid Hogstorp.
Herrestad är ett starkt växande handelsområde med tex IKEA på Östra Torp Handelsplats och Torp Köpcentrum som fortsätter att expandera, 35 000 kvadratmeter har blivit 50 000.

Strategiskt bra läge, 8,5 mil till Göteborg och 10,5 mil till Norge.

Här finns närhet och möjligheter till allt som kan behövas för att Ni skall kunna bygga och utveckla Ert företag.
Vi bygger och hyr ut till Er!
Kontakta Tomas för mer information 070-637 21 00 eller tomas@tomasgravare.se
Besök gärna vår hemsida för mer information, kostnader, bilder, övriga fastigheter och lediga lokaler; www.tomasgravare.se

Närliggande företag

IKEA, Torps Köpcentrum, Östra Torps Handelsplats, Herrestads Industriområde, Norgården, Frölands Industriområde


Karta


Bilder på lokalen