Kontor, Gustaf Werners gata 8B, Södra Göteborg, Göteborg

  • 144 m²

Upplev arbetslivet i stil och komfort i denna rymliga lokal om 144 m², belägen på Gustav Werners Gata 8B. Denna nyrenoverade lokal på första våningen


Lokaltyp Kontor
Total yta 144 m²
Adress Gustaf Werners gata 8B
Område Södra Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41949382

Beskrivning

Upplev arbetslivet i stil och komfort i denna rymliga lokal om 144 m², belägen på Gustav Werners Gata 8B. Denna nyrenoverade lokal på första våningen erbjuder en imponerande arbetsplats.

Med den generösa ytan finns det gott om utrymme för att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö. Oavsett om du behöver kontorsutrymmen, mötesrum eller ett kreativt arbetsutrymme, så har denna lokal goda förutsättningar för att matcha det ni söker.

Lokalen har en egen entré och inbjuder till en professionell atmosfär. Den stilfulla designen ger en lyxig känsla och skapar en perfekt miljö för att arbeta effektivt och trivas. Med den nyrenoverade interiören får du en lokal som är redo att tas i bruk direkt.

Belägen intill köpcentret 421 har du bekvämt tillgång till restauranger, butiker, ICA Maxi och andra bekvämligheter. Dessutom är det lätt att ta sig ut på leden med bil, vilket underlättar för dig och dina medarbetare. Gratis parkering finns tillgänglig för att göra arbetsdagen smidig och bekväm. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck fördelarna med att ha din verksamhet i denna naturnära och lyxiga miljö.

Har ni frågor eller vill boka tid för visning?
Välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen