Kontor, Grustagsgatan 37, Väla Södra / Väla Norra, Helsingborg

  • 2 140 m²

Längs väg 111 på Väla Södra finns nu möjlighet att etablera sig i en lokal med både kontor och lager. 2140 kvm varav 846 kvm lager med 8 meter takhöjd.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 2 140 m²
Adress Grustagsgatan 37
Område Väla Södra / Väla Norra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41935271

Beskrivning

Längs väg 111 på Väla Södra finns nu möjlighet att etablera sig i en lokal med både kontor och lager. Kontorsdelen innehåller idag 36 arbetsplatser i enskilda kontorsrum samt 6 st arbetsplatser i öppet landskap. I kontorsdelen finns även 5 st konferensrum i olika storlekar, från det minsta för 4 personer till det största för 16 personer.

Den nybyggda lagerdelen på 846 kvm är sammanbyggd med kontoret och har en takhöjd på 8 meter samt två markportar. På lagret finns det utmärkta skyltmöjligheter ut mot väg 111, Österleden. Parkering för alla medarbetare finns på gården.

Omgivning

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Kommunikationer

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 (österleden) mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats är Pinnmogatan som ligger 350 meter bort och trafikeras av stadsbusslinje nr 27 två gånger varje timme.

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 st butiker och restauranger. Till Väla är det ca 3 km och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns även på Berga som ligger 2 km norr om fastigheten, här hittar du bla ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen exempelvis Pölsemannen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen