Kontor, Grustagsgatan 37, Väla Södra / Väla Norra, Helsingborg

  • 2 370 m²

På Väla Södra finns nu möjlighet att etablera sig i en lokal med kontor och lager. Kontorsdelen innehåller idag kontorsrum samt öppet landskap.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 2 370 m²
Adress Grustagsgatan 37
Område Väla Södra / Väla Norra
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41935271
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor och lager på Väla Södra

Längs väg 111 på Väla Södra finns nu möjlighet att etablera sig i en lokal med både kontor och lager. Kontorsdelen innehåller idag enskilda kontorsrum samt 6 arbetsplatser i öppet landskap. I kontorsdelen finns även 5 konferensrum i olika storlekar; från det minsta för 4 personer till det största för 16 personer.

Nybyggd lagerdel

Den nybyggda lagerdelen på 553 kvm är sammanbyggd med kontoret och har en takhöjd på 8 meter samt två markportar. På lagret finns det utmärkta skyltmöjligheter ut mot väg 111, Österleden. Parkering för alla medarbetare finns på gården.

Omgivning

Granne med populära Väla centrum ligger Väla Södra och Norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Kommunikationer

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 350 meter bort och trafikeras av stadsbuss.

Service

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2 kilometer norr om fastigheten, här hittar du ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.


Karta

Bilder på lokalen