Kontor, Byängsgränd 8, Enskede-Årsta-Vantör, Årsta

  • 55–102 m²
  • 1 rum
  • Omgående
  • 24 736 - 45 875 kr/mån

Tillgängligt omgående med flexibelt kontrakt


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 55–102 m²
Adress Byängsgränd 8
Område Enskede-Årsta-Vantör
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillgänglighet 24/7
Våning 3
Antal rum 1
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Möbler, Internet, El, Värme, Vatten, Bemannad Reception
Objektsnummer 41926095
Hyra 24 736 - 45 875 kr/mån
5 397 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen är en del av Årsta Park Kontorshotell med egen ingång och möjlighet att totalt avskärma sig från kontorshotellet. I hyran ingår tillgång till 5 konferensrum samt ett samtalsrum, bemannad reception mellan 8-17, kontorsmöbler och internet. Lokalen består av fyra separata kontor, en korridor som ansluter dem samt ett litet pentry med diskmaskin. Möjligheten finns att bara hyra minst tre av fyra kontor för att sedan skala upp verksamheten vid behov med ytterligare ett kontor inom samma lokal. Löpande avtal erbjuds med 3 kalendermånaders uppsägning, lokalen fungerar m a o utmärkt som en tillfällig lösning för företag som befinner sig mellan kontor likväl som till långtidsuthyrning.

Omgivning

Årsta Park Kontorshotell ligger precis vid nedfarten till Södra Länken vid Årstafältet.

Kommunikationer

Närmaste hållplats med T-Bana är Enskede Gård, ca tio minuters promenad. Närmaste hållplats med Tvärbanan är antingen Valla Torg eller Linde, ca tio minuters promenad. Närmaste hållplats med buss är Enskede Rackethall (buss 144) som ligger 50 meter från närmsta ingång till Årsta Park Kontorshotell.

Parkering

Ja

Service

Postterminalen i Årsta ligger mittemot kontorshotellet, där finns ett företagscenter med generösa öppettider och man kan posta fram till 22.00 på kvällen i vanliga lådor. Det finns tre lunchrestauranger i området samt McDonalds för syndaren. Parkering finns att hyra, allt från grusplan för 400 kr/mån (inkl moms) till platsspecifik parkering i varmgarage för 1200 kr/mån.

Uppvärmning

Ingår

Övrigt

Ingår i hyra: Fri tillgång till konferensrum i lokalen, Möbler, El, Värme, Vatten, Bemannad Reception


Karta

Bilder på lokalen