Kontor, Banvaktsvägen 24, Hagalund, Solna

  • 422 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljusa och fräscha kontorslokaler med lasthiss i anslutning till lokalen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 422 m²
Adress Banvaktsvägen 24
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Byggår 1988
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41951183

Beskrivning

Välkommen till Hagalund ett företagsområde i ett mycket kommunikativt läge, bara en kort bit från Stockholm city. Fräscha och ljusa kontorslokaler med lasthiss i anslutning till lokalen.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom Life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Lokalen är uppdelad i flertal kontor- och mötesrum samt pentry. Här finns möjlighet att anpassa planlösningen efter era behov.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området.

Service

I området finns matutbud med lunchrestaurang, snabbmatskiosker och café/bageri. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.


Karta
Visa på kartan: