Butikslokal, Östra Förstadsgatan 1, City, Malmö

  • 145 m²
  • Enligt ö.k.
  • 18 125 - 33 229 kr/mån

Ledig lokal med god exponering! Attraktivt butiksläge vid Slussplan. Lokalen är en genomgående butiks- och/eller kontorslokal med en flexibel layout och generösa skyltfönster som öppnar upp mot Östra Förstadsgatan. Med en imponerande butiksarea på cirka 145 kvadratmeter och ett tillhörande lager i källaren på ungefär 20 kvadratmeter, erbjuder detta utrymme en mångsidig plattform för olika affärsverksamheter. Dessutom finns möjligheten att integrera denna lokal med den intilliggande ytan, vi...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 145 m²
Adress Östra Förstadsgatan 1
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41947104
Områdeshyra 18 125 - 33 229 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Ledig lokal med god exponering!
Attraktivt butiksläge vid Slussplan.
Lokalen är en genomgående butiks- och/eller kontorslokal med en flexibel layout och generösa skyltfönster som öppnar upp mot Östra Förstadsgatan.

Med en imponerande butiksarea på cirka 145 kvadratmeter och ett tillhörande lager i källaren på ungefär 20 kvadratmeter, erbjuder detta utrymme en mångsidig plattform för olika affärsverksamheter. Dessutom finns möjligheten att integrera denna lokal med den intilliggande ytan, vilket ger en total yta på 280 kvadratmeter, perfekt för att möta specifika krav och behov.

Hyra: Från 17 500 kr/mån exkl. moms

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, försäkring och bredband.

Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ta chansen att skapa en framstående närvaro i Malmös hjärta genom att anpassa och utforma detta utrymme enligt dina unika behov och visioner. Vid intresse, skicka ett mail med verksamhetsplan, där även org.nr framgår till ert företag, så kommer ansvarig uthyrare att ta kontakt.

Fastighet & kvarteret
Fastigheten sträcker sig över ett helt kvarter från korsningen Östra Förstadsgatan/Exercisgatan och österut. Längs Exercisgatan ligger kanalen som ger kvarteret en vacker och behaglig inramning. I fastighetens gatuplan ligger butiker och övriga våningar utgörs av bostäder.

Kvarteret pulserar av liv, och det vackra kanallandskapet bidrar till en behaglig omgivning. Med butiker som lockar till sig besökare och en ständig ström av människor som passerar genom området varje dag, är detta en plats där aktivitet och möjligheter flödar.

Övrigt
Yta lokal: 145 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet med butikslokaler och lägenheter
Byggår: 1988
Område: Innerstaden, Slussen
Avstånd Malmö C: 1 km
Parkering: Hyrplatser i garage
Våningsplan: BV
Hyra: Från 17 500 kr/mån exkl. momsKommunikation & service
Härifrån är du nära snabblederna in och ut ur centrum. Bussar passerar utanför och på 5 minuters gångavstånd ligger Värnhemstorget, som är ett nav för kollektivtrafiken med ett stort urval av stads- och länsbussar. Till Malmö Central promenerar du på mindre än en kvart.

PARKERING
I huset finns garage med möjlighet att hyra platser. I kvarteren finns gott om gatuparkering.

Service
I närheten finns många lunchrestauranger, caféer, butiker och service. I samma fastighet ligger idag en närbutik.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen