1. Hyra kontor. 18 lediga kontor i Fyrislund (Uppsala) Läs mer

  Sortera på

  Om du letar efter lediga lokaler i Uppsala, har du kommit till rätt ställe. Uppsala, en av Sveriges mest dynamiska städer, erbjuder ett brett utbud av fastigheter för alla typer av företag. Oavsett om du är ett startup-företag i behov av en liten kontorslokal eller ett etablerat företag som behöver större utrymmen, kan du hitta det du söker i Uppsala.

  Varför hyra lokal i Uppsala?

  Uppsala är en stad med en stark ekonomi och en växande befolkning, vilket gör den till en attraktiv plats för företag. Dessutom har staden en stark akademisk miljö med två universitet, vilket skapar en dynamisk och kreativ atmosfär. Uppsala är också känt för sin utmärkta infrastruktur med bra kommunikationer och närhet till Stockholm och Arlanda flygplats.

  Vad du bör tänka på när du letar efter lediga lokaler i Uppsala

  När du letar efter en lokal att hyra i Uppsala, finns det några viktiga faktorer att ta hänsyn till. Först och främst bör du tänka på lokalens läge. Är det nära till kollektivtrafik och har det bra parkeringsmöjligheter? Är det i ett område som passar ditt företags image och kundkrets? Dessutom bör du tänka på lokalens storlek och layout. Är den tillräckligt stor för dina nuvarande behov, och har den potential att växa med ditt företag?

  Hur du hittar lediga lokaler i Uppsala

  Det finns flera sätt att hitta lediga lokaler i Uppsala. Du kan till exempel använda sökfunktionen här på Lokalguiden.se, där du kan filtrera resultaten efter storlek, pris, läge och andra kriterier. Du kan också kontakta fastighetsägare direkt eller anlita en fastighetsmäklare som specialiserar sig på företagslokaler.

  Att hyra lokal i Uppsala kan vara en stor investering, men med rätt planering och forskning kan det bli en av de bästa besluten du gör för ditt företag. Så ta dig tid att utforska alla dina alternativ och hitta den lokal som passar bäst för dina behov.

  Starta din sökning idag genom att använda sökfunktionen här på Lokalguiden.se. Vi har ett brett utbud av lediga lokaler i Uppsala, och vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta platsen för ditt företag.

 2. Din sökning gav inga fler träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning