Newsec

Kontaktpersoner
Lokaler

Kungsgatan 21, Centrum

Kontorslokal i perfekt läge i centrala Eskilstuna. Passar både kontor och vårdinriktad verksamhet. Totalt 8 rum, större yta vid entrén för besökare. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 145 m²

Hejaregatan 30, Växjö

Lokal i närheten av Grand Samarkand om 243 kvm. Lämplig för exempelvis mäklerifirma. Kontakta handläggare för ytterligare information.

Lokaltyp Övrig lokal
Yta 243 m²

Bolandsgatan 16, Boländerna

Nu finns möjlighet att etablera er i Boländernas Handelsområde i Uppsala. Vi har en ledig lokal om 1759 kvm. Närmaste grannar är Mediamarkt, Superpark, Cervera, Sportson, Hemtex. Stor, öppen butikslokal med goda takhöjder, upp mot 7 meter. Attraktivt läge intill Tycho Hedéns väg och Bolandsgatan. Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer med en befolkning på drygt 200.000, beräknas växa till 240.000 invånare år 2030. Boländerna är Uppsalas största och mest väletablerade externhandelsområde beläget sydöst om citykärnan. Har finner ni alla tänkbara volymhandelsbutiker som Ikea, Bauhaus, Biltema, Media Markt, Stadium m.fl.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 759 m²

Kompanigatan 14, Rosenlund

Lokalen är lämpad för kontor och består av enskilda kontorsrum, konferensrum och fikarum.

Lokaltyp Kontor
Yta 425 m²

Kompanigatan 8, Jönköping

Lokalerna är delvis rumsindelade i mindre kontorsrum, men har även större ytor passande för exempelvis utbildning. Här finns även tillgång till förråd om 153 kvm. Tillträde i början av 2020. Välkomna att kontakta oss vid intresse!

Lokaltyp Kontor
Yta 711 m²

Eskilstuna Logistik Park, Eskilstuna

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 24 000 m²

Möbelvägen 5, Jönköping

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 1 000 - 35 000 m²

Kronan Logistics Park, Landskrona

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 12 216 - 20 000 m²

Bolandsgatan 16, Boländerna

Nu finns möjlighet att etablera er i Boländernas Handelsområde i Uppsala. Vi har en ledig lokal om 5412 kvm. Närmaste grannar är Mediamarkt, Cervera, Sportson, Hemtex. Stor, öppen butikslokal med goda takhöjder, upp mot 7 meter. Attraktivt läge intill Tycho Hedéns väg och Bolandsgatan. Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer med en befolkning på drygt 200.000, beräknas växa till 240.000 invånare år 2030. Boländerna är Uppsalas största och mest väletablerade externhandelsområde beläget sydöst om citykärnan. Har finner ni alla tänkbara volymhandelsbutiker som Ikea, Bauhaus, Biltema, Media Markt, Stadium m.fl.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 5 412 m²

Bolandsgatan 16, Boländerna

Nu finns möjlighet att etablera er i Boländernas Handelsområde i Uppsala. Vi har en ledig lokal om 3645 kvm. Närmaste grannar är Mediamarkt, Cervera, Sportson, Hemtex. Stor, öppen butikslokal med goda takhöjder, upp mot 7 meter. Attraktivt läge intill Tycho Hedéns väg och Bolandsgatan. Uppsala är en av Sveriges snabbast växande städer med en befolkning på drygt 200.000, beräknas växa till 240.000 invånare år 2030. Boländerna är Uppsalas största och mest väletablerade externhandelsområde beläget sydöst om citykärnan. Har finner ni alla tänkbara volymhandelsbutiker som Ikea, Bauhaus, Biltema, Media Markt, Stadium m.fl.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 3 645 m²

Kromgatan 2, Norrköping

Etableringsmöjlighet i ett av Sveriges starkaste handelsområden

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 662 m²

Östra Svedengatan 23, Linköping

Butikslokal uthyres i Linköping. Lokalen kan anpassas och renoveras efter ert behov eller om Ni själva anpassar lokalerna. Lämplig verksamhet är butik eller annan kundorienterad verksamhet. Lokalen är en f.d. Club XPRS klädbutik. Lokalen nås smidigt via egna entréer mot Östra Svedengatan. Här finns goda inlastningsmöjligheter via egen kaj inne på en lastgård som delas med övriga hyresgäster. Stora kundparkeringar finns framför byggnaden. Lokalen är för närvarande en stor öppen butikslokal med mindre lagerytor och personalytor. Kontakta oss för mer information och visning!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 949 m²

Berga Söderleden 39 A, Berga

Nu har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka utformningen av dina nya lokaler i Berga Park. Här finner du upp till tre våningsplan med totalt 627 kvm. Det första planet erbjuder en yta om 100 kvm och de två övriga planen är på 262 kvm vardera, med balkonger som möjliggör för en bra utemiljö på plan 2 och 3. Lokalen är lätt att dela av i rum. Varje våningsplan har minst en RWC samt förberedelse för Pentry.

Lokaltyp Kontor
Yta 100 - 627 m²

Tallgölsgatan 5, Nybro

Söker ditt företag nya lokaler? Lokaler där ni kan växa i det närmaste obegränsat utan att behöva flytta igen? Då kan våra lokaler var rätt för er! Våra lokaler är belägna i nära anslutning till väg 31 och nära Glasrondellen i Nybro. Lokalerna nås smidigt och lätt för era kunder och varutransporter med mycket goda lastnings- och lossningsmöjligheter. Ett logistiskt drömläge! Dessutom mycket bra exponeringsmöjligheter med tanke på skyltar etc. på fasaden som vetter ut mot en väl trafikerad väg. Fastigheten ligger dessutom nära centrum. 10-15 minuters promenadavstånd till Nybro centrum. För närvarande finns det drygt 3000 m2 ledigt fördelat på produktionslokaler, kall -och varmlager, kontor, personalutrymmen med mera. Både kallagret och varmlagret är så kallade höglager. Produktionslokalerna har både tryckluft, via en stor industrikompressor, och 3-fasuttag finns i stor mängd. Lokalerna är uppsäkrade till 630 ampere; så det finns möjligheter till resurskrävande verksamhet om så skulle behövas. Lokalerna passar för ett stort antal olika verksamheter. Stora omklädningrum med dusch och wc. Stor personalmatsal med kök. Kontor och wc finns även i produktionslokalerna. Alla lokaler är i gott skick. Även mindre ytor kan hyras, dock helst inte mindre än 500 m2. Om det behövs större ytor både nu och i framtiden så finns det drygt 29000 m2 i totala markytor varav drygt 10 000 m2 är inom inhägnat med låsta grindar. Så det finns med andra ord gott om utrymme att expandera på och bygga nytt om så skulle önskas. Mycket förmånliga avtal är möjliga för seriösa företag som hyr större utrymmen på längre tid! Bra rabatter vid snar inflyttning! Vår målsättning är att lösa alla era lokalproblem. Både nu och i framtiden! OBSERVERA! Nu under dessa Corona-tider erbjuder vi nya hyresgäster att hyra hos oss till självkostnadspris i upp till 24 månader när hyresgästen hyr minst 1500 m2. Dessutom så bjuder vi på första månadshyran!

Lokaltyp Produktionslokal
Yta 5 - 3 925 m²

Rapsgatan 1, Boländerna

Bra planlösning och fördelning mellan lager och butik. Personalytor längst ner i lokalen. Lastintag från baksidan, porthöjd 3 meter. Linoleumgolv, tegotak. Armaturer: allmänbelysning + nedpendlade, ca 50 st. Mått: djup/längd: 38 m, bredd: 21,5 m Takhöjder: Till yttertak: 6,60 Till takbalk: 5,85 Till vent-rör: 5,77 Till Tegotak: 3,95

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 150 m²

Norra Promenaden 86, Norrköping

Kontorslokal i modern standard på plan 2 i huset. Här finns en bra mix av stora rymliga och mindre kontorsrum. Lokalen inrymmer ett stort härligt pentry/lunchrum i kärnan av kontoret. Här finns även två omklädningsrum med dusch och bastu i vardera. Lokalen är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 2 028 m²

Norra Promenaden 86, Norrköping

Rumsidelat kontor i modern standard på plan 1 i huset. Här finns en bra mix av stora rymliga och mindre kontorsrum. Inom lokalen finns det gott om mötesrum och ett stort konferensrum med plats för upp till 40 personer. Inom lokalen finns det gott om mötesrum varav ett stort konferensrum med plats för upp till 40 personer. I nära anslutning till entrén finner du ett rymligt pentry/lunchrum. Här finns gott om duschrum, omkädingsrum samt wc. Lokalen är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 3 341 m²

Norra Promenaden 86, Norrköping

Rumsidelat kontor i modern standard på plan 1 i huset. Här finns en bra mix av stora rymliga och mindre kontorsrum. Inom lokalen finns det gott om mötesrum och ett stort konferensrum med plats för upp till 40 personer. I nära anslutning till entrén finner du ett rymligt pentry/lunchrum. Här finns det hela 6 stycken duschrum samt 8 st wc. Lokalen är anpassningsbar och här finns möjlighet att ändra planlösningen för att matcha ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 313 m²

Pilängsgatan, Örebro

I Pilängen strax utanför Örebros stadskärna, i den strategiska knutpunkten mellan europavägarna E 18 och E 20 återfinns fastigheten Väghyveln 1. Många välkända aktörer har de senaste åren valt att etablera sina centrallager och logistikhubbar i området Bland annat PostNord, Swedol, Würth, XXL och Lidl. Detaljplanen är fullbordad och klar och är generös avseende utnyttjande och byggnadshöjd (30m). Genom den flexibla detaljplanen för fastigheten erbjuds möjligheten för många typer av verksamheter att etablera här. Fastigheten är 46 000 kvadratmeter stor och upp till ca 23 000 kvadratmeter (50%) kan bebyggas med lokalyta. Möjlighet till stora rangerytor och tillsammans med fastighetsutvecklaren planera optimala lokaler till just Er verksamhet. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot E 18!

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 23 000 m²