Bostad, Storgatan 14, Virserum

  • 320 m²


Lokaltyper Bostad
Total yta 320 m²
Adress Storgatan 14
Kommun Hultsfreds kommun
Objektsnummer 41927827
Tomtarea 624 m²

Beskrivning

Längs med Storgatan i Virserum ligger denna fastighet med två lägenheter och två lokaler. En av få fastigheter i Virserum med hiss. En förrådsbyggnad i trä tillhör och innehåller förutom ett garage och förråd även ett övernattningsrum. Båda lägenheterna och en av lokalerna är uthyrda. Från lägenheternas baksida har man utsikt mot Virserumssjön. Säljes i bolagsform.

Omgivning

Virserum ligger vackert belägen vid en liten sjö med både tillflöden och utflöden via åar. Virserum är en populär plats på sommaren med ett litet fritidsområde vid sjön. I sjön finns kräftor. På vintern finns en välbesökt skidbacke, dackestupet. I Virserum finns två stora matbutiker, två banker, Handelsbanken och Virserums Sparbank. Granne med fastigheten ligger en populär köttaffär med närproducerat kött. Längs Storgatan finns ett antal småbutiker av olika slag. Ett antal utställningar anordnas av Virserums konstmuseum och varje år anordnas Virserums marknad med 1.000-tals besökare.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Tegelfasad på bottenvåningen och puts längre upp. Betongpannor, betongplatta, träbjälklag. Fastigheten ligger utmed Storgatan som är genomfartsled genom Virserum. Byggnad i två våningar + bottenplan samt en utbyggd vindsdel med trappa upp från översta vån
Byggnadstyp Hyreshusbyggnad
Karta