Kontor, Kantyxegatan 23, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 267 m²

Öppet representativt kontor på bästa läge i Fosie. Utmärkt skyltläge och fri parkering. Öppen planlösning med ett par enskilda rum. Trevliga umgängesytor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 267 m²
Adress Kantyxegatan 23
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41945856

Beskrivning

Ljust och trevligt kontor på bästa läge i Fosie. Utmärkt skyltläge och fri parkering.

Kontoret ligger på bottenplan med möjlighet till egen entré. Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp och delar av lokalen har ett burspråk med extra takhöjd lämplig som en trevlig sällskapsyta.

I fastigheten finns det en atriumgård med pentry och mötesrum. Detta nyttjas gemensamt av hyresgästerna och kan bokas för kundevent el liknande. Mindre förrådsutrymme finns att hyra till vid behov.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen