"Vi vill stärka våra samarbeten"

15 april 2019

Nu lanserar Lokalguiden ett nytt nyhetsbrev till er – våra kommuner runt om i Sverige. Niklas Hansson, Försäljningschef på Lokalguiden, berättar mer.

Lokalguiden tar nu ytterligare ett steg till i att stärka samarbetet med kommuner runt om i Sverige. Nu lanserar vi ett nyhetsbrev för att ni skall se vad Lokalguiden gör för kommunerna, men även hur ni som kommun skall kunna nå ut till företag i landet. 

 – Nyhetsbrevet kommer gå ut till våra kommuner en gång i månaden med nyheter och viktig information, och vi hoppas att  ni tycker detta är ett bra sätt att stärka våra samarbeten runt om i Sverige, säger Niklas Hansson, försäljningschef på Lokalguiden. 

Lokalguiden kommer löpande att skicka ut vilka uppdateringar som görs på presentationssystemet och hur ni kan maximera systemet på bästa sätt. 

– Vi kommer även visa vilka kommuner som vi skriver om och vilka kommuner som är nya för Lokalguiden, fortsätter Niklas. 

Nyligen startade Lokalguiden ett samarbete med Skaraborgsregionen, som innefattar 15 kommuner som använder sig av Lokalguidens presentationssystem och andra kanaler för att nå ut till nya företag. 

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.