Kontorsytor lediga i Multihus

27 september 2018

Hela området i Limhamns läge håller på att utvecklas. Kontor, handel, bostäder, parker och stråk ska ta plats alldeles vid havet. NCCs bidrar med Bryggan, ett Multihus som ligger i navet av Limhamn och utvecklas med social hållbarhet i fokus. 2 300 kvm kontor står fortfarande lediga.

Bild: NCC

Multihuset Bryggan kommer att innehålla det mesta; ett yttre lager av bostäder, kontor, handel och service samt en kärna bestående av ett parkeringshus.Till det lägger NCC en förskola med gård uppe på taket.

Flera aktörer har redan tecknat upp sig på lokaler i huset, såsom Coop, Apcoa, Region Skåne, Apoteket och Malmö Stad Förskoleförvaltningen. Återstår gör cirka 2 300 kvm kontor som kan delas upp i mindre kontor från 90 kvm.


Parkeringshuset, som utgör byggnadens kärna, sträcker sig genom huset från källarplan till och med våning fem. P-huset kläs in med kontor på norr- och sydsidan och med bostäder i väster. 

I Multihuset Bryggan på Limhamn finns alla förutsättningar för dig som hyresgäst att arbeta klimatklokt. Här mäts till exempel el, värme och kyla individuellt. Den höga tekniska standarden ger låga driftskostnader, flexibla lokaler och ett gott inomhusklimat. Likaså innebär miljöcertifieringen att inomhusmiljön är hälsosam för dig och dina kollegor. En flytt hit är ett positivt ställningstagande för hållbarhetsfrågor, vilket stärker varumärket.

Det kommer att synas att kvarteret innehåller många olika funktioner. Fasaderna ger uttryck för innehållet och ge en naturlig variation. Planerad inflyttning i huset är årsskiftet 2019/2020, när också förskolan väntas öppna.Artikelämnen:

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.

Pernilla Krantz

Redaktionschef