Life City, en plattform för alla som står nära Life Science

2 februari 2018

En central scen för affärsutveckling och service i Hagastaden – där du kan spela huvudrollen. Det är målet när Atrium Ljungberg tillsammans med några av Stockholms mest framsynta omdanare nu skapar Life City.

Den här nya mötesplatsen i hjärtat av Hagastaden stärker både Life Science-klustret och Sveriges position i ett internationellt perspektiv.

I arbetet med design och programmering av Life City-kvarteret tar Atrium Ljungberg avstamp i den senaste forskningen inom arbete, arbetsmiljö och möten med exceptionell verkningsgrad.

Entréplanet kommer att utvecklas för att bli en dynamisk mötesplats med funktioner som delas av hyresgäster och besökare. Ovanpå det skapar vi tillsammans med högt specialiserade partners både co-working-ytor samt kontors- och startuplokaler där framtidens tillväxtbolag kommer styra både form och innehåll.

Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och kommer bland annat innehålla rymliga cykelgarage och omklädningsrum, samt många andra wellness-funktioner.

Hagastadens redan utmärkta läge och kommunikationer kommer under byggnadsfasen att stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation i direkt anslutning till Life City

Inflytt i kvarteret är möjligt från och med 2020, men lokaler i storlekar mellan 400 till 25 000 kvadratmeter demonstreras digitalt och bokas redan nu.

Artikeln är en annons från Atrium Ljungberg och inte en artikel av Lokalguiden.