Ökat intresse kring CONVENDUM och coworking

17 november 2020

Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas och har öppnat fyra nya coworking spaces under 2020, den senaste på attraktiva adressen Biblioteksgatan 29. 2 755 kvm, precis intill Stureplan, med utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket.

Vi har nu en gång för alla lärt oss att jobba mobilt, flexibelt och till viss del på distans. Produktiviteten mäts i dataflöden och 8-17- kontoret är ur tiden. Remote work är här för att stanna, likaså coworking. Dock behöver vi fortfarande ett kontor för att bygga kultur och jobba tillsammans, men nödvändigtvis inte alla dagar i veckan.

I detta trivsamma läge skapas en miljö som blir en naturlig och trivsam mötesplats i både arbetet och vardagen. En kombination av coworkingytor, privata kontorsytor och lounge i en avslappnad och representativ miljö, där all kringservice som tillhör CONVENDUMs medlemskap ingår.

Våra fyra våningsplan på Biblioteksgatan 29 möjliggör för både större och mindre företag att sitta hos oss, antingen genom att ta ett helt eget våningsplan, eget privat kontor eller enbart ett medlemskap och nyttja vår lounge eller coworkingytor. 

Biblioteksgatan 29 ligger precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter precis utanför dörren. Här har ni möjlighet att arbeta från hjärtat av Stockholms innerstad samtidigt som ni har gym, garage och flera våningar av öppna coworkingytor i huset.

-Vi känner oss väldigt stolta att kunna öppna upp ytterligare ett coworking space i Stockholm, på en av de mest attraktiva platserna. Vi har märkt av en ökning i intresset kring CONVENDUM och coworking från början av sommaren. Framförallt större företag vill komma ur sina långa avtal och söker sig till mer flexibla lösningar där du enkelt kan minska eller öka ytan utefter behov samtidigt som vi erbjuder en förstklassig service, säger Paul Linderoth, CMO.  Våra fyra våningsplan på Biblioteksgatan 29 möjliggör för både större och mindre företag att sitta hos oss, antingen genom att ta ett helt eget våningsplan, eget privat kontor eller enbart ett medlemskap och nyttja vår lounge eller coworkingytor. 

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

Artikeln är en annons från Convendum och inte en artikel av Lokalguiden.