Savills AB

Konton
Kontaktpersoner
Lokaler

Segelbåtsvägen 2, Stora Essingen

Unik möjlighet att hyra sjönära lokaler p å flexibel avtalsperiod. Nu finns det möjlighet att hyra ljusa sjönära kontorslokaler på Stora Essingen med flexibel avtalslängd och tillträde per omgående. det finns totalt 4 st lokaler tillgängliga. 266 kvm, 405 kvm, 501 kvm och 810 kvm.

Lokaltyp Kontor
Yta 266 - 810 m²

Virkesvägen 6, Hammarby Sjöstad

Lager om 185 kvm i Hammarby Sjöstad. Hyr lager om 185 kvm men möjlighet att parkera bilen precis utanför. Passar utmärkt för hantverkare. Pentry och toalett finns i lokalen.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 185 m²

Metallvägen 53, Rosersberg

Nu finns det möjlighet att hyra nybyggt lager i Rosersberg med tillträde Q1 2020! Nu finns det möjlighet att hyra nybyggt lager i Rosersberg. Lagret kommer att bestå av 9000 kvm bottenplatta och 1100 kvm entresol. Lagret blir effektivt och får en fri takhöjd om 12,2 meter. Kontoret / sociala ytorna byggs på entresol och anpassas efter hyresgästens önskemål. - Lagret har en fri takhöjd om 12,2 meter. - 11 st lasthus. - 1 ramp. - Sprinkler - 47 parkeringsplatser Prologis är en ledande leverantör av logistikfastigheter i Norden med ett brett utbud av högkvalitativa lagerlokaler och distributionscenter. Nyckelpositioner i eller i närheten av Stockholm, Göteborg, Norrköping och Jönköping ger kunder åtkomst till stora transportvägar som når ut till hela Norden. Prologis har också mark för ny bebyggelse i Norden.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 10 090 m²

Johanneslundsvägen 7, Upplands Väsby

Nu finns det möjlighet att hyra 6230 kvm lager med kontor i Upplands Väsby. Nu finns det möjlighet att hyra 6230 kvm lager med kontor i Upplands Väsby. Lagret är effektivt och har en fri takhöjd om 10,5 meter och en mycket god golvbärighet. Kontoret / sociala ytorna är 740 kvm fördelat på 3 plan där bottenplan består av showroom och reception med fina materialval. Kontorets planlösning består av både av öppen planlösning, kontorsrum och ett antal konferens och samtalsrum. - Lagret har en fri takhöjd om 10,5 meter. - 6 vädertätade portar. - 2 markportar - Bergvärme - Skyltläge intill E4:an Prologis är en ledande leverantör av logistikfastigheter i Norden med ett brett utbud av högkvalitativa lagerlokaler och distributionscenter. Nyckelpositioner i eller i närheten av Stockholm, Göteborg, Norrköping och Jönköping ger kunder åtkomst till stora transportvägar som når ut till hela Norden. Prologis har också mark för ny bebyggelse i Norden.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 6 230 m²

Wallingatan 38, City/Norrmalm

Kontorslokal i hörnläge med kort promenadavstånd till T-centralen med utmärkta kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg, bussar och fjärrtåg. Fin kontorslokal i City, intill Norra Bantorget. Rumsindelad planlösning med varierande storlek på rummen, vilka lämpar sig såväl som kontors- som konferensrum. Hyresgästen har möjlighet att påverka planlösning genom att öppna upp mellan befintliga rum för att öka rymd och arbetsplatser.

Lokaltyp Kontor
Yta 270 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet att hyra en lokal i två plan (kan förbindas med interntrappa) i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 260 m²

Åsögatan 180, Södermalm

Hyr kontor/showroom på Södermalm! Lokalen är helt nyrenoverad och är klar för inflyttning årsskiftet 19/20. På trevliga Åsögatan byggs nu en helt ny och effektiv lokal med möjligt tillträde vid årsskiftet 19/20. Här har du möjlighet att påverka både planlösning och materialval. Ljusinsläpp från gata och takfönster. Lokalen är belägen på en av Södermalms trevligaste gator och runt hörnet har ni trevliga resturanger, butiker och caféer.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 450 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet att hyra lokaler från 630 kvm i ett eget plan i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 630 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Eget hus med fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet till ett eget hus på ca 3500 kvm som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. Möjlighet finns att bygga på huset med ett eller två helglasade plan om ytterligare upp till ca 1000 kvm. Intill planeras ett nytt kontorshus om ca 5500 kvm som kopplas ihop med det befintliga huset i entréplanet. I området planeras även två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet. En fantastisk möjlighet att vara med och påverka utformningen av ett eget hus med expansionsplaner intill - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 3 500 m²

Sveavägen 98, City/Norrmalm

Lokalen har ett bra exponeringsläge vid Rådmansgatans tunnelbanenedgång och lämpar sig väl som butikslokal. Lokalen består av 385 kvm butiksyta på övre plan och 202 kvm på våning - 1, tillgång till trappa och lasthiss. Ingången är attraktivt belägen en trappa ner från Sveavägen vid Rådmansgatans tunnelbanenedgång. Fiber finns draget till fastigheten, dock åligger det hyresgästen att ombesörja dragning till lokalen.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 587 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Möjlighet att utforma och skapa lokal från ca 150 kvm. Här finns en unik möjlighet att hyra lokaler från 150 kvm i ett eget plan i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 150 m²

Datavägen 37, Sisjön (Södra Göteborg)

Vill du hyra en fräsch butikslokal i Sisjön handelsområde? Nu finns det en vakant yta på Datavägen 37. Flexibel lokal som även passar bra till kontor och showroom. Vill ni veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 217 m²

Torslanda Torg 2-6, Torslanda (Norra Göteborg och Hisingen)

Nu finns en ledig kontorslokal om 147 kvm på Torslanda Torg! Lokalen är belägen på våningsplan 2. Gott om parkering finns i närheten av fastigheten. Goda allmänna kommunikationer, både med bil och med kollektivtrafiken. I närområdet finns ett par lunchrestauranger och service såsom apotek, matbutik, bageri och gym. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 147 m²

Fiskhamnsgatan 2, Majorna (Västra Göteborg)

Här finner ni trevlig kontorslokal med fantastisk utsikt! Bra skyltläge intill Oscarsleden och det finns möjlighet att påverka planlösningen efter behov och önskemål. Goda kommunikationer finns i området, både med bil och med kollektivtrafik. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 137 m²

Fiskhamnsgatan 2, Majorna (Västra Göteborg)

Här finner ni trevlig kontorslokal med fantastisk utsikt! Bra skyltläge intill Oscarsleden och det finns möjlighet att påverka planlösningen efter behov och önskemål. Goda kommunikationer finns i området, både med bil och med kollektivtrafik. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 860 m²

Von Utfallsgatan 16 B, Sävenäs (Östra Göteborg)

Här finner ni en kontorslokal med flera kontorsrum och öppna ytor. Ljusgården i mitten av byggnaden gör lokalen ljus och trivsam. Runt om fastigheten finns det gott om parkering. I närområdet finns ett par lunchrestauranger på några minuters gångavstånd. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 680 m²

Industrivägen 2, Sävedalen (Östra Göteborg)

Här finner ni en fräsch och ljus kontorslokal i Sävedalen. Idag är lokalen rumsindelad men ytorna är anpassningsbara och göras om till en öppen planlösning. Närhet till E20 och gott om parkeringsplatser. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 350 m²

Bror Nilssons gata 4, Lindholmen (Norra Göteborg och Hisingen)

Söker ni en lokal i en härlig miljö med närhet till vattnet? Nu finns en ledig lokal om 285 kvm på Bror Nilssons gata, Lindholmen. Lokalen är belägen i en representativ fastighet och har bra takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Goda kommunikationer med Älvsnabben eller buss. Har ni frågor eller vill ni boka en tid för visning? Kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 285 m²

Industrivägen 2, Sävedalen (Östra Göteborg)

Här finner ni en fräsch och ljus kontorslokal i Sävedalen med mindre terrass. Idag är lokalen rumsindelad men ytorna är anpassningsbara och göras om till en öppen planlösning. Närhet till E20 och gott om parkeringsplatser. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 260 m²

Norra Ågatan 40, Lackarebäck (Mölndal)

Modern och flexibel lokal som lämpar sig för både kontors- och hälsovårdande verksamhet. Lokalen är ljus och luftig och har en stor entré med receptionspentry. Det finns en varuhiss med direkt anslutning till lokalen. Bra skyltläge längs med E6:an. Parkering runt fastigheten. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 430 m²

Gustaf Dalénsgatan 11-13, Backaplan (Norra Göteborg och Hisingen)

Trevlig butiksyta med yteffektiv planlösning vid Backaplan! Gott om p-platser i direkt anslutning till fastigheten och goda kommunikationer. Ej lämplig för restaurangverksamhet. Välkommen att presentera ditt koncept för oss på Savills!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 318 m²

Datavägen 10, Sisjön (Södra Göteborg)

På Datavägen 10 finns nu en ledig kontorslokal på 439 kvm i expansiva Sisjön. Lokalen anpassas helt i samråd med ny hyresgäst, både gällande planlösning och materialval. Goda kommunikationer med både bil och kollektivtrafik. Fastigheten är belägen i Sisjöns handels- och industriområde med närhet till service, handel och natur. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 439 m²

Taljegårdsgatan 1, Åbro (Mölndal)

På Taljegårdsgatan 1 finns en ledig kontorslokal på 429 kvm. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 429 m²

Kobbegårdsvägen 7, Sisjön (Södra Göteborg)

Välkommen till denna fantastiska kontorslokal om 520 kvm i Sisjön! Lokalen har ljusa och moderna ytskikt och rumsindelad planlösning. Lokalen hyrs ut möblerad. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 520 m²

Södra Deltavägen 3B, Backaplan (Norra Göteborg och Hisingen)

Rymlig butikslokal om 3615 kvm på Backaplan! Lokalen är yteffektiv med stor butiksyta i framkant och höglager/personalutrymmen i de bakre delarna. Välkommen att presentera ditt koncept för oss på Savills!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 3 615 m²