Savills AB

Konton
Kontaktpersoner
Lokaler

Virkesvägen 6, Hammarby Sjöstad

Lager om 185 kvm i Hammarby Sjöstad. Hyr lager om 185 kvm men möjlighet att parkera bilen precis utanför. Passar utmärkt för hantverkare. Pentry och toalett finns i lokalen.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 185 m²

Wallingatan 38, City/Norrmalm

Kontorslokal i hörnläge med kort promenadavstånd till T-centralen med utmärkta kommunikationer via tunnelbana, pendeltåg, bussar och fjärrtåg. Fin kontorslokal i City, intill Norra Bantorget. Rumsindelad planlösning med varierande storlek på rummen, vilka lämpar sig såväl som kontors- som konferensrum. Hyresgästen har möjlighet att påverka planlösning genom att öppna upp mellan befintliga rum för att öka rymd och arbetsplatser.

Lokaltyp Kontor
Yta 270 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet att hyra en lokal i två plan (kan förbindas med interntrappa) i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 260 m²

Åsögatan 180, Södermalm

Kontor, butik eller showroom redo att anpassas efter era önskemål! På härliga Åsögatan finns nu möjlighet att hyra denna 450 kvm stora lokal som kan användas som kontor, butik eller showroom. Lokalen som är belägen på gatunivå har fönster mot Åsögatan samt lanterniner längre in i lokalen som ger ett gott ljusinsläpp. Lokalen står redo att anpassas där kommande hyresgäst får full frihet att skapa en lokal efter önskemål och behov. OMGIVNING/NÄRSERVICE Du hittar all tänkbar service kring Åsögatan. Utbudet i området erbjuder det mesta inom mode, sport och media, både i specialbutiker och större kedjebutiker. Inom gångavstånd finns bank, livsmedel, systembolag, butiker, hotell och biografer/teatrar. Södermalm är Stockholms restaurangtätaste stadsdel med otaliga restauranger och caféer. KOMMUNIKATIONER Tunnelbanans gröna linje ligger ett par minuters promenad bort. Till T-Centralen tar det cirka 7 minuter med tunnelbanan.Närmaste pendeltågsstation är Södra Station och dit går man på cirka 7 minuter.Med bil når man snabbt Söderleden genom en påfart från Götgatan.Till Arlanda tar det cirka 30-40 minuter och till Bromma tar det 15-20 minuter med bil.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 423 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet att hyra lokaler från 630 kvm i ett eget plan i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 630 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Eget hus med fantastiskt skyltläge mot Frösundaleden Här finns en unik möjlighet till ett eget hus på ca 3500 kvm som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. Möjlighet finns att bygga på huset med ett eller två helglasade plan om ytterligare upp till ca 1000 kvm. Intill planeras ett nytt kontorshus om ca 5500 kvm som kopplas ihop med det befintliga huset i entréplanet. I området planeras även två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet. En fantastisk möjlighet att vara med och påverka utformningen av ett eget hus med expansionsplaner intill - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 3 500 m²

Sveavägen 98, City/Norrmalm

Lokal med ingång från tunnelbanenedgången Rådmansgatan med härlig potential och förmånlig hyra. Ingången är attraktivt belägen en trappa ner från Sveavägen vid Rådmansgatans tunnelbanenedgång med ett gott kundflöde. Lokalen lämpar sig väl för livsmedelsbutik och liknande verksamhet men passar även väl för exempelvis gym eller dansstudio. Lokalen består av 385 kvm butiksyta på övre plan och 202 kvm på våning - 1, tillgång till trappa och lasthiss. OMGIVNING/NÄRSERVICE I närområdet finns all tänkbar service med träningscenter så som SATS och Friskis & Svettis, populära restauranger, caféer, kemtvättar m.m. En kortare promenad bort nås Stureplan, Kungsgatan och Drottninggatan med all dess shopping och nöje. KOMMUNIKATIONER Rådmansgatans t-banestation och längst med Sveavägen passerar flertalet bussar. Pendeltåget passerar Odenplan och där du kan kliva direkt upp på tunnelbaneperrongen och ta tåget en station vidare till Rådmansgatan.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 587 m²

Ankdammsgatan 35, Solna

Möjlighet att utforma och skapa lokal från ca 150 kvm. Här finns en unik möjlighet att hyra lokaler från 150 kvm i ett eget plan i en fastighet som kommer genomgå en totalrenovering. Entréhall och hissar renoveras och ny teknik installeras på kontorsplanen. Idag ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster som förstärks ytterligare genom att fasaden mot Frösundaleden öppnas upp med fönster från golv till tak. En exklusiv chans att påverka lokalernas planlösning och utformning till att matcha just ert framtida kontor. I området planeras två nya bostadshus och två torg som ger kvarteret en urban och myllrande identitet - ert framtida kontor i ett kvarter under utveckling.

Lokaltyp Kontor
Yta 150 m²

Kungsholmsgatan 21, Kungsholmen

Unika lokaler i centralt läge på Kungsholmen med närhet till både all nödvändig kommunikation och natursköna omgivningar. Anrika och unika lokaler om två våningsplan på ett av Kungsholmen bästa lägen. Lokalen har en välkomnande foajé med receptionsdisk och längre in på entréplan finns en härlig, öppen yta med dubbel takhöjd och en scen. Ytan används i dagsläget för sittplatser och umgänge men kan enkelt användas som kontor eller exponeringsyta/showroom. På våningsplanet finns också pentry, mötesrum och wc. En trappa upp finns gott om yta för arbetsplatser eller fler konferensrum om så önskas. Här finns också garderob, printerrum och wc. NÄRSERVICE/OMRÅDE I kvarteret finns en stor variation och närhet till restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, apotek, gym och serviceutbudet lämnar inget att önska. Inom kort promenadavstånd finns också Norr Mälarstrand vattenläge och grönskan i Kronobergsparken. KOMMUNIKATIONER Tunnelbanestation Rådhuset finns direkt intill fastigheten och Fridhemsplan med gröna linjen ca 1 km bort. Centralstationen med t-bana, fjärrtåg och Arlanda Express nås med en kortare promenad och flertalet busslinjer passerar i närheten av lokalen.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 000 m²

Segelbåtsvägen 2, Stora Essingen

Sjönära lokaler på fantastiska Stora Essingen med möjlighet till både lång- och korttidsavtal. Sjönära kontorslokaler på Stora Essingen med flexibel avtalslängd och tillträde per omgående. Läget är svårslaget med härliga promenadstråk vid vatten med flertalet båtbryggor och badplats. I fastigheten finns det totalt 4 st lokaler tillgängliga om 340 kvm på plan 2, 400 kvm på plan 3, 492 kvm på plan 5 och 429 på plan 6. Mellan plan 5 och plan 6 finns en interntrappa som erbjuder en sammanslagen lokal om 921 kvm. OMGIVNING/NÄRSERVICE På Stora Essingen är det nära till allt och inom promenadavstånd finns fik, livsmedelsbutik, lunchrestauranger och gym. KOMMUNIKATIONER Med tvärbanan tar du dig enkelt till Stora Essingen där hållplatsen ligger bredvid fastigheten. Busslinje 1 erbjuder gott om hållplatser och passerar Gärdet, Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen och Lilla Essingen. Vidare trafikeras även ön av buss 56.

Lokaltyp Kontor
Yta 340 - 1 661 m²

Norr Mälarstrand 58, Kungsholmen

Unik möjlighet att hyra lokal vid Norr frontad mot vackra Riddarfjärden. Används idag som kontorslokal men kan även nyttjas som butik eller showroom. Invid Norr Mälarstrands populära promenadstråk överlåts nu denna välplanerade lokal om ca 200 kvm. Med fönster frontade mot Norr Mälarstrand och John Ericssons gata erbjuder lokalen mycket god exponering och kan därmed även användas som butik eller showroom. Lokalen har idag öppet kontorslandskap, fyra avskilda rum, en lounge och en köksdel på övre plan. Genomgående gott skick med nyrenoverade badrum. OMGIVNING/NÄRSERVICE Läget är svårslaget med vattnet och promenadstråk rakt över gatan samt Rålambshovsparken fem minuters promenad bort. I närheten finns populära restauranger, café, livsmedelsbutik och gym. KOMMUNIKATIONER Närmsta tunnelbana är belägen vid Rådhuset och i närområdet passerar flertalet busslinjer.

Lokaltyp Kontor
Yta 200 m²

Luntmakargatan 64, Vasastaden

Centrala och yteffektiva lokaler i Vasastan med flexibel avtalslängd. På centralt belägen adress i Vasastan finns nu möjlighet att hyra 123 kvm med flexibel avtalslängd. Lokalens utformning gör den lättanpassad med plats för 10 arbetsplatser, mötesrum, pentry, wc och förvaring. Tillträde enligt överenskommelse. OMGIVNING/NÄRSERVICE I närområdet finns all tänkbar service med träningscenter så som SATS och Friskis & Svettis, populära restauranger, caféer, kemtvättar m.m. En kortare promenad bort nås Stureplan, Kungsgatan och Drottninggatan med all dess shopping och nöje. KOMMUNIKATIONER Runt hörnet finns Rådmansgatans t-banestation och längst med Sveavägen passerar flertalet bussar. Pendeltåget passerar Odenplan och där du kan kliva direkt upp på tunnelbaneperrongen och ta tåget en station vidare till Rådmansgatan. För den hurtige nås lokalen med ca 10 minuters promenad.

Lokaltyp Kontor
Yta 123 m²

Luntmakargatan 64, Vasastaden

Centrala lokaler med öppen planlösning i Vasastan med flexibel avtalslängd. På centralt belägen adress i Vasastan finns nu möjlighet att hyra två våningsplan om totalt 552 kvm med flexibel avtalslängd. Om en något mindre yta önskas går det också att dela av det undre planet så att det blir 144 kvm istället för det fullstora 268 kvm vilket ger en total yta på 419 kvm. På det nedre våningsplanet, plan 4, finns utrymme för arbetsplatser, två mötesrum, ett rymligt pentry med sittplatser samt två WC. Via trappan nås plan 5 med öppet kontorslandskap, loungeyta med utgång till balkong samt tre WC. Här finns möjlighet att överta lokalerna i befintligt skick eller anpassa lokalen efter eget önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. OMGIVNING/NÄRSERVICE I närområdet finns all tänkbar service med träningscenter så som SATS och Friskis & Svettis, populära restauranger, caféer, kemtvättar m.m. En kortare promenad bort nås Stureplan, Kungsgatan och Drottninggatan med all dess shopping och nöje. KOMMUNIKATIONER Runt hörnet finns Rådmansgatans t-banestation och längst med Sveavägen passerar flertalet bussar. Pendeltåget passerar Odenplan och där du kan kliva direkt upp på tunnelbaneperrongen och ta tåget en station vidare till Rådmansgatan. För den hurtige nås lokalen med ca 10 minuters promenad.

Lokaltyp Kontor
Yta 419 - 552 m²

Turebergs allé 6, Kallhäll

Kombi lokaler om 1 580 kvm Egen fastighet om 1 580 kvm - perfekt för lager, eller verkstad med behov av kontorsytor. Central belägen i Sollentuna med busshållplats direkt utanför.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 1 580 m²

Birger Jarlsgatan 8, Östermalm

Nyrenoverat och yteffektivt kontor i sekelskiftesfastighet på eftertraktad adress! Vid ett av Stockholms mest populära och eftertraktade lägen i Östermalms hjärta finns denna väldisponerade och stilrent renoverade lokal om 52 kvm som erbjuder tre arbetsrum. Lokalen har två större rum med glasväggar som kan användas antingen som kontorsyta/mötesrum samt ett mindre arbetsrum, även det avskilt med glasvägg. Här finns också nyligen renoverat pentry och WC. Lokalen kan tillträdas omgående och nuvarande avtal som överlåts har en löptid till 2023-09-30. Varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information och visning! OMGIVNINGAR/NÄRSERVICE I direkt närhet till kontoret finns välkända butiker och restauranger längs med anrika Birger Jarlsgatan och Biblioteksgatan. Inom kort promenadavstånd finns även NK och Sturegallerian med dess utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. I närområdet finns också livsmedelsbutik, caféer, kemtvätt och gym. Önskas grönska och hav nås natursköna Djurgården och Humlegården på några minuter. KOMMUNIKATIONER På Birger Jarlsgatan finns nedgång till Östermalmstorg t-bana och med några minuters promenad nås gröna linjen vid Hötorget. Vid Stureplan passerar också många av innerstadsbussarna och vid Nybrokajen finns SL:s båtlinjer. Parkering finns på närliggande gator och i parkeringsgarage.

Lokaltyp Kontor
Yta 52 m²

Klargöringsvägen 4, Eskilstuna Logistikpark

Nu finns möjlighet till en helt nyproducerad logistikfastighet i populära Eskilstuna Logistikpark! Fastigheten ligger i en av Europas snabbast växande regioner. I expansiva Eskilstuna Logistikpark byggs ca 6 000 m² avsedda för lager, logistik, verkstad eller industri. Drygt 10 minuter från centrala Eskilstuna ligger logistikparken strategiskt placerad längs med E20. Läget tillåter i storutsträckning samma dag leveranser och inom 60 minuter nås hela 3,8 miljoner människor. En takhöjd på 11,3 m ger goda möjligheter till effektiv lagerhantering av stora volymer. Med hjälp av solpaneler optimeras fastighetens energiförbrukning för att minimera driftkostnader och miljöpåverkan. Hyresgästen har möjlighet att medverka i utformningen av utrymmet för att möta specifika behov. Tillträde är beräknat till Q2 2021. Ladda ner prospekt nedan!

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 1 000 - 6 000 m²

Wallingatan 44, Norrmalm

Charmig kontorslokal om 32 kvm på en halvtrappa med generösa fönster mot Wallingatan. Lokalen passar perfekt för småföretagaren med plats för 3-4 arbetsplatser. Här finns också pentry och wc. OMGIVNINGAR/NÄRSERVICE Lokalen ligger centralt och i kvarteret finns en stor variation av restauranger, caféer, hotell mm. Även Drottninggatan, som är ett av Stockholms mest besökta shoppingstråk, finns i direkt närhet. En kort promenad bort finns även grönområden så som Vasaparken, Tegnérlunden och Observatorielunden. KOMMUNIKATIONER Utmärkt läge med några minuters promenerar till T-centralen där tunnelbana, pendeltåg, bussar, fjärrtåg och Arlanda Express finns. Utanför fastigheten passerar även flertalet innerstadsbussarna.

Lokaltyp Kontor
Yta 32 m²

Victor Hasselblads gata 9, Högsbo (Södra Göteborg)

Trevlig kontorslokal i en representativ fastighet med bästa läget i Högsbo! Lokalen är belägen på plan 3 och har en rumsindelad planlösning med en generös pausyta. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och bussen stannar precis utanför. Vill ni veta mer eller boka tid för visning, välkommen att ta kontakt med oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 242 m²

Ekelundsgatan 4, Inom vallgraven (Centrum Göteborg)

Butikslokal eller kontor med showroom? I denna lokal är möjligheterna många. Lokalen har idag en stor öppen planlösning med mycket fönsterpartier. Anpassas i samråd med ny hyresgäst.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 409 m²

Datavägen 37, Sisjön (Södra Göteborg)

Vill du hyra en fräsch butikslokal i Sisjön handelsområde? Nu finns det en vakant yta på Datavägen 37. Flexibel lokal som även passar bra till kontor och showroom. Vill ni veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 217 m²

Torslanda Torg 2-6, Torslanda (Norra Göteborg och Hisingen)

Nu finns en ledig kontorslokal om 147 kvm på Torslanda Torg! Lokalen är belägen på våningsplan 2. Gott om parkering finns i närheten av fastigheten. Goda allmänna kommunikationer, både med bil och med kollektivtrafiken. I närområdet finns ett par lunchrestauranger och service såsom apotek, matbutik, bageri och gym. Vill du veta mer eller boka in en visning? Välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 147 m²

Fiskhamnsgatan 2, Majorna (Västra Göteborg)

Här finner ni trevlig kontorslokal med fantastisk utsikt! Bra skyltläge intill Oscarsleden och det finns möjlighet att påverka planlösningen efter behov och önskemål. Goda kommunikationer finns i området, både med bil och med kollektivtrafik. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 860 m²

Von Utfallsgatan 16 B, Sävenäs (Östra Göteborg)

Här finner ni en kontorslokal med flera kontorsrum och öppna ytor. Ljusgården i mitten av byggnaden gör lokalen ljus och trivsam. Runt om fastigheten finns det gott om parkering. I närområdet finns ett par lunchrestauranger på några minuters gångavstånd. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 680 m²

Industrivägen 2, Sävedalen (Östra Göteborg)

Här finner ni en fräsch och ljus kontorslokal i Sävedalen. Idag är lokalen rumsindelad men ytorna är anpassningsbara och göras om till en öppen planlösning. Närhet till E20 och gott om parkeringsplatser. För mer information eller bokning av visning välkommen att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 350 m²

Bror Nilssons gata 4, Lindholmen (Norra Göteborg och Hisingen)

Söker ni en lokal i en härlig miljö med närhet till vattnet? Nu finns en ledig lokal om 285 kvm på Bror Nilssons gata, Lindholmen. Lokalen är belägen i en representativ fastighet och har bra takhöjd och ett härligt ljusinsläpp. Goda kommunikationer med Älvsnabben eller buss. Har ni frågor eller vill ni boka en tid för visning? Kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 285 m²