Lokaler

Agnebergsgatan 2, Uddevalla

Nyrenoverat centralt kontor om 90 kvm. Egen ingång. Parkeringar i P-hus finnes.

Lokaltyp Kontor
Yta 90 m²

Ögärdesvägen 6 A, Partille

Centralt i Ödegärdets industriområde i Partille, 1 min från Allum, utvecklar vi nu upp till 18 lokaler anpassade för alla typer av lagerverksamhet, industri, entreprenad-verksamhet som snickerier eller rörläggeri, logistik, produktion eller showroom av alla typer. Egen parkering och högt i tak på bottenplan ger flera uppställningsplatser för fordon och större maskiner. Lokalerna är uppdelade i fack från 154 kvadratmeter, och kan anpassas i utformning och storlek utifrån hyresgästernas unika behov. Dessa väldisponerade lokaler har två våningar med separata ingångar. Bottenvåningen/markplan är från 78 kvm och har högt i tak, 4,2 meter, vilket ger maximal flexibilitet för nyttjande i många olika verksamheter, även industri eftersom oljeavskiljare finns. Varje lokal har en stor port med en separat gångdörr som leder till övre plan där entresolytan finns. Övervåningen är från 76 kvm och har mycket ljusinsläpp med flera fönster och är således perfekt som mötesyta, kontor, förvaring, men även lämpligt för utställning eller liknande. 2 av lokalerna har dessutom tillgång till en större inglasad balkong. En indikativ hyresnivå ligger från ca 13 700 kr/månad i kallhyra. Planerad inflyttning preliminärt Q1 2021. Var med redan i ett tidigt skede så kan ni anpassa era lokaler efter er verksamhet och även påverka var ni vill ha WC/badrum och kontor (övre eller nedre plan). Varje fack har en kvadratmeteryta på ca 154, men det går utmärkt att bygga ihop flera fack om ni behöver en större yta än så. Hör av er för en dialog. Utifrån populariteten i området räknar vi med att facken är uthyrda långt innan inflyttning, så vänta inte med att kontakta oss om du är intresserad.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 154 m²

Vagnmakaregatan 6D, Göteborg

Kontor om ca 65 kvm. Denna lokal går att koppla samman med andra lokaler för att få större om sås önskas. Ring för en visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 65 m²

Vagnmakaregatan 6D, Göteborg

Kontor om ca 46 kvm en trappa upp. Perfekt lokal för den lille företagaren som söker kontorsplats nära E20. WC ligger i korridoren i anslutning till lokalen.

Lokaltyp Kontor
Yta 46 m²

Kungsgatan 15, Uddevalla

Hörnlokal i bästa läge om ca 365 kvm. Perfekt för den mindre butiken eller kontorsverksamhet. Närhet till parkering och allmänna kommunikationer. Det går att eventuellt hyra till 100 kvm extra från grannlokalen.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 365 m²

Klädpressaregatan 1, Göteborg

2 st kontorsrum varav det ena lite mindre. Centralt beläget kontor med närhet till parkering. Tillgång till möteslokal, kök och duschrum. 8.500kr/mån ex moms.

Lokaltyp Kontor
Yta 12 m²

Herkulesgatan 1, Göteborg

Butik/lager i ett bra läge vid Backaplan. Lokalen är ca 110 kvm. Attraktiv hyra om 15000 kr per månad + moms. I hyran ingår värme, el, internet och fastighetsskatt. Möjligt att hyra med korttidsavtal.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 111 m²

Norra Drottninggatan 12, Uddevalla

Restaurang/Bar/Klubb uppdelad på tre plan centralt i Uddevalla. Ytan är 849 kvadratmeter. Stora utvecklingsmöjligheter finnes som förslagsvis konferenser, live-spelningar mm. Stor eventavdelningen i nedre plan. Köket är fullutrustat.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 849 m²

Victor Hasselblads Gata 7, Västra Frölunda

Kontor om ca 125 kvm på plan 2 i närheten av Dag Hammarsköldsleden. Gott om parkeringar utanför. Attraktiv hyra.

Lokaltyp Kontor
Yta 125 m²

Vagnmakaregatan 4, Göteborg

Nyrenoverat lager med kontor om ca 172 kvm. Lokalen är i 2 plan. I entreplan är det en stor öppen yta om 133 kvm och på övreplan ca 39 kvm med ett fint inrett kontor. Lokalen är bra beläget i ett populärt industriområde. Endast ett par minuter till Allum och motorvägen E20. Hör av er för en visning.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 172 m²

Gånggriftsgatan 5, Torslanda

Lager nära Torslanda centrum om ca 280 kvm. Tillgång till pentry och wc samt lite kontorsrum.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 280 m²