Lokaler

Gamla Flygplatsvägen 26, Hisingen

På Gamla Flygplatsvägen i Torslanda finns nu en butikslokal ledig att hyra om 190 kvm. Lokalen ligger precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum. Fastigheten Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal på Torslanda Flygplats men ingår idag i detaljplanen för Amhult 2. I den nya detaljplanen planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Här blir ni granne med bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 190 m²

Redegatan 1, Älvsborg

Här erbjuds en ljus kontorslokal i ett mycket trevligt och trivsamt läge. Lokalen är utformad med fina burspråk som har ett sprudlande ljusinsläpp vilket bidrar till en härlig karaktär. Möjlighet finns att både skapa ett öppet kontorslandskap eller ett cellkontor beroende på ert behov. Kontorslokalen nås smidigt med kommunala kommunikationer. I närområdet finns ett serviceutbud som fyller de vardagliga behoven. Här får ni möjligheten att ta del av närheten till både hav och Göteborg.

Lokaltyp Kontor
Yta 720 m²

Lona Knapes Gata 5, Högsbo

Här erbjuds ett ljust och trevligt kontor om 160 kvm för ca 10-15 personer - mitt i centrala Högsbo! Kontoret har fina ytskikt och en öppen planlösning som samsas med 2 kontorsrum och 1 konferensrum. Kontoret passar både för den som reser med bil och kollektivtrafik. Här får ni tillgång till parkering direkt utanför dörren och för den som väljer buss är det endast några minuters gångväg till närmsta hållplats. Som granne har ni köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service vilket gör placeringen av kontoret utmärkt. Dessutom har kontoret ett strategiskt bra läge genom närheten till de stora trafiklederna!

Lokaltyp Kontor
Yta 160 m²

Sisjö Kullegata 8, Sisjön

Nu erbjuds en trevlig kontorslokal i närhet till de stora trafiklederna. Här sitter ni ostört högst upp i byggnaden med ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över nejden. Kontoret har idag en blandad planlösning där man välkomnas av en stor öppen yta som lite längre in har flera kontorsrum och konferensrum. För den som önskar kan planlösning och ytskikt anpassas efter era önskemål. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 409 m²

Distansgatan 2, Högsbo

Här erbjuds en ljus och rymlig blandlokal i bottenplan bestående av både öppna ytor och kontorsrum vilket möjliggör flera användningsområden. Lokalen är strategiskt bra belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarskjöldsleden med ett flertal parkeringsplatser. Stort serviceutbud finns en kort biltur bort på Frölunda Torg och köpcentrum 421.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 435 m²

Taljegårdsgatan 1, Åbro Industriområde

I ett strategiskt bra läge i Mölndal finns en kontorslokal om 429 kvm ledig för uthyrning. Här sitter ni i ett trevligt företagsklimat i Åbro industriområde som präglas av både stora och små företag. Med kort bilavstånd nås Mölndals centrum som erbjuder ett stort service- och handelsutbud. Smidiga kollektiva förbindelser finns även att tillgå. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Lokaltyp Kontor
Yta 429 m²